HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
kaine:
--- Idézet ---Nekem is nagyon tetszik ez a történet, bár őszíntén meg kell mondanom, hogy a Byrne féle F4 szerintem jobb.
--- Idézet vége ---
Szerintem csak várj, amíg beindul rendesen. Sokkal karakterközpontúbb lesz és hamarosan a Fáklya nagyon... nagyon. Amikor meg Lyja visszatér, még jobb lesz.
Punkológus:
--- Idézet ---Várok már egy igazán nagy csatát az F4 és valaki között, olyat ami több részen át húzodik, mondjuk Devos egy kisebb hadsereg élén vagy Fátum doki... vagy méginkább Galactus. Igen Galactus, őt szeretném már végre "működés" közben látni. Reméllem hamarosan megjelenik, vagy a Byrne korszakban, vagy itt.
--- Idézet vége ---
Hát nagy titkot nem árulok el remélem... A Byrne korszakban még két rész és elkezdődik a Galactus-per első szakasza, utána pedig jön mindenki által kedvelt Fátum doktor. Szóval nem kell már sokat aludni...
Punkológus:
Nekem is nagyon tetszik ez a történet, bár őszíntén meg kell mondanom, hogy a Byrne féle F4 szerintem jobb. A 2 korszak között jó 10 év van (egyébként a Hölgy igazán heves címü történet és e között pontosan 10 év van ) és bár ezzek a történetek nem rosszak, de elégé limonádék, ami nem baj, hanem furcsa számomra. Ugyanis a 90-es évek elején nem igazán írtak sok kis limonádét (tapasztalataim szerint), inkább akkor kezdtek bevadulni a dolgok. Én örültem volna, ha több időre kinn ragadnak az űrben és hosszas bolyongás útján jutnak csak haza, de gondolom ez elégé önismétlés lett volna, mert nem hiszem, hogy nem történt volna már ilyen. Egyrészt azért volt jó ez a rész, mert volt benne egy szimbióta. Én legalább is annak néztem, nagyrészt minden stímelt is ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy késöbb talán kiderül még valami róla, de így nagyon örültem neki.Nekem nagyon sokat jelentenek az ilyen kis folytatólagos dolgok a Marel Univerzumban. Például itt az hogyha vannak a szimbióták, mint idegen faj, akkor más miért nem találkozott velük. És lőn világosság, mégis találkoztak és ez így lesz fantasztikus. Viszont a szuperhős száll melett egyre jobban kezd inkább a magánéleti száll foglalkoztatni. Lassan halad, de mégis egyre érdekfeszítőbb, egyre jobban foglalkoztat a téma, hogy vajon mi lesz Ben-nel és Alicia-val és Johnny mikép fog reagálni a dolgokra. A poénos részt megint a Lény hozta, bejön ez a folyamatosan-morgó-nagy-medve stílus. A történet legnagyobb poénja az volt, hogy "az élet nem olyan kényelmes, mint egy képregényben". Ez, hogy egy képregényben egy problémás helyzet közepén hangzik el nagyon ütős
Ui: Észrevettétek, hogy Alicia ruhája színváltós?
+++
A nap végére csak ideértem
Gabe:
F4 #360
Az előző részből meg voltam győzödve hogy az a tojás még nagy zűrzavart fog okozni. Ez nem így történt, mert egy lakatlan szigeten landoltak. Micsoda kis harc kerekedhetett volna egy New York közeli leszálásból... De jobb is ez így, így legalább egy másik kérdésemre választ kaptam. Nevezetesen arra, hogy ki az erősebb: Fáklya vagy Lény. Nos, mint most látható Ben az. Na nem mintha ez olyan égető kérdés volna, de legalább megtudtam. Arra a dologra kiváncsi leszek, hogy hogyan fogja Ben és Alica tisztázni a kapcsolatukat, mert úgytünik Ben magasan tesz a nőre.Jó lenne ha az alakváltó csaj előkerülne, mert szerintem túl jó karakter volt ahhoz, hogy csak így kiírják a sztoriból.
Valami azt súgja hogy ezzel a gumiszerű lénnyel fogunk még találkozni, mert nem mutatták hogy meghalt (nem mintha ez a Marvelt megakadályozná a karakterek újra visszahozásában), úgyhogy az ügy ezzel még nincs lezárva. Talán Devos újraelőkerülése összefügg majd ezzel a fekete lénnyel? Várok már egy igazán nagy csatát az F4 és valaki között, olyat ami több részen át húzodik, mondjuk Devos egy kisebb hadsereg élén vagy Fátum doki... vagy méginkább Galactus. Igen Galactus, őt szeretném már végre "működés" közben látni. Reméllem hamarosan megjelenik, vagy a Byrne korszakban, vagy itt.
Gyorsan közbetennék még egy dolgot: örülök hogy elindult a HZs-n a másik történeti szál. Azt hittem a Byrne féle kor magasan kiemelkedik az F4 történetében, de szerintem ez a második széria (az eddigi pár rész alapján amit ebből olvastam) egyáltalán nem marad el mögötte, úgyhogy várom a folytatást
talgaby:
És ha a minden tiszteletet megérdemlő profi beíró tudja tartani a tempót, meg is tartja behozhatatlan előnyét
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése