HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Punkológus:
Én meg Ben poénjait szeretem igazán, jobban tetszik, mint a Fáklya humora úgy álltalában.
--- Idézet ---A levelezési rovatok nagyon viccesek azokban az F4-ekben.
--- Idézet vége ---
Na akkor még jó, hogy rákérdeztem.
--- Idézet ---Egyébként aki egy hoszabb, több részt átívelő történetet akar, az várja ki, az Végtelen Háborút! Onnantól gyakorlatilag a 392. részig teljesen egybefüggő a történet!
--- Idézet vége ---
Azt várom én is nagyon, úgy is már fontolgattam egy ideje, hogy újra kéne olvasni a sztorit, csak mindig ott van az a lehetőség is, hogy friss honosításokat olvassak inkább
--- Idézet ---bár én jobban szeretem Bennek azt a formáját, ami a DeFalco-s történetekben is van. Viszont a ruhában nagyon murisan nézett ki.
--- Idézet vége ---
Hát izlések és pofonok, viszont mostanában próbálom szavakba önteni, hogy számomra miért is igazán lenyűgöző Byrne rajza, hogy miért érzem jobbnak, mint Ryan rajzait.
talgaby:
A fene se tudja, én meg pont Ben szövegeit szeretem fordítani. A beszólásai a kedvencem, bár a szlengje tényleg furcsa néhol.
Csak havi egy rész? Kár. Pedig reménykedtem egy kicsit sűrűbb frissítésben
kaine:
--- Idézet ---a következő két szám valamelyikébe tervezek egy levelezési rovat válogatást.
--- Idézet vége ---
A levelezési rovatok nagyon viccesek azokban az F4-ekben. A szerkesztő Ralph Macchio humora néha jobb, mint maga a képregény.
dr samson:
Na emberek, mivel csak most kerültem netközelbe így, ömlesztve jönnek a válaszok. Először is köszi a sok véleményezést, látom Punkológus is berezelt a figyelmeztetésre és gyorsan véleményezet.
Először Micho: köszi a bíztatást, de a sztori nem igazán fog gyorsabban haladnia havi egy résznél, mert mostmár sajnos jöna suli....
Gabe: van egy rossz hírem, ez a fekete lény már nem jön vissza.... De lesznek helyette mások, például rögtöna következő számban Fátum doktor! (és még mondja azt valaki, hogy nem elégítem ki a rajongók igényeit ), ja és persze, az Infinity War-ban majd feltünik Galactus is!
Punkológus: van egy jó hírem, a következő két szám valamelyikébe tervezek egy levelezési rovat válogatást. A magánéleti szál folytatódik, de igazán érdekes, majd csak akkor lesz, ha Lyja is visszatér!
Egyébként aki egy hoszabb, több részt átívelő történetet akar, az várja ki, az Végtelen Háborút! Onnantól gyakorlatilag a 392. részig teljesen egybefüggő a történet! És akkor még utána majd kapcsolódik hozzá a Fantastic Force....de ez még nagyon messze van!
A Lény szövegei: sokakkal ellentétben én nem szeretem, mert rendkívül megnehezíti a foprdítást, hogy idegesító amerikai szlenget használ és néha igen nagy adag alkotói fantáziára van szügség, hogy valami értelmeset hámozzak ki belőle.
Ja, a Byrne féle F4: még nem olvastam el visszamenőleg mindet, de az az utolsó két történet tetszett, bár én jobban szeretem Bennek azt a formáját, ami a DeFalco-s történetekben is van. Viszont a ruhában nagyon murisan nézett ki. És nagyon tetszett Johnny barátnője is. De ettől függetlenül továbbra is a DeFalco éra a kedvencem!
Punkológus:
Kiváncsian várom. Nekem így is tetszik, de ha jobb lesz, akkor az... hmm.. az jobb lesz
+++
meglestem egy kicsit előre dolgokat és az már igéretesen hangzik, hogy jön a Végtelen Háború crossover
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése