HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Fairlight:
Tudom, hogy nem szép dolog toborozni...de ...
Akinek van kedve F4-et beírni a kezdeti időszakból (Stan Lee- Jack Kirby) , az jelentkezzen nálam, mert én fordítok belőle, többet is , mint kellene...(kivéve azt, aki már eleve ezt teszi... )
Általában 1 részesek a sztoryk, és jóóóók...igazi F4 fíling a 60'as évekből...
+ Egy kis véleményezés...
Nagyón jók a F4 sztoryk, bár még csak a #235-nél tartok...
Eddig legjobban az Ego-s dolog tetszett , az jól kilett találva, bár az eredettörténetét olvastam már másba neki...(+ gondolom újra összerakja magát, mert később még többször viszontlátjuk)
A Férfi akinek Hatalma volt , kicsit otthagyott történetnek tűnik...sok az elvarratlan szál (senkiben nem merült fel a kérdés, hogy egyik percről a másikra újraépül a világ..?) No sebaj, annyi baj legyen...
A Fáklya nyomozás jó volt, de igazán nem a nyomozás, és a "háttiztázzukmárazegykoriszemétkedőnagymenőtakielgáncsoltdeazértőtisanyaszülte" dolog fogott meg benne, hanem a kis közjáték a pappal, Sue-val és a többiekkel, és a Kalapácsfej Fáklya bunyó...
Diabló, igazából ez a szereplő eddig nem nyűgözött le, kicsit Byrne-től is csalódás alapból a F4 ellen küldeni egy Anti-F4-et (kicsit sablonos), de szódával elment...
Mind a fordításhoz, mind a beíráshoz gartulálok...szép munka volt...
+ Miért van egybe az egész ?? Tudo, tudom, hogy a kötetek...de ha szétbontanátok számokra, szerintem átláthatóbb lenne a dolog...(de lehet, hogy tévedek)
Fairlight
kaine:
Vagy 4 órád F3-at?
talgaby:
Hűűű, most iiiiisssssszonnyatossssan szemét leszek, de ezt nem tudom kihagyni:
Nincs heti 3 órád F4-et fordítani?
dr samson:
Na, amint látom Tom is befutot! egyébként előre szólok, hogy a történetre vonatkozó kérdésekre, szinte mindig én fogog válaszolni, mert , mint ez a hozzászólásából is kiderült, Tom csak most olvassa a sztorikat. És talgaby, ezek a történetek amerikában is csak havonta jelentek meg és ők is kibírták valahogy, szóval talán te is túléled. Egyébként hidd el, én is szívesen lefordítanék minden héten egy részt, de ez szeptembertől a Genetika, Állatrendszertan és Mikrobiológia tantárgyak mellett fizikai képtelenség, főleg, ha még tanulni is akarok valamennyit. De, ha jók lesztek és sok biztató véleményezést írtok, akkor megigérem, hogy én is megpróbálok 2-3 hetente megcsinálni egy fordítást.
Tom Fireheart:
Köszönjük szépen az eddigi véleményeket, és várjuk az esetleges továbbiakat is.
--- Idézet ---a beírás is sokat fejlődött az előző szám óta
--- Idézet vége ---
Igazán megtisztelő! És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem Micho és Troll közreműködését a beírásban, nagyon sokat segítettek!
És ha már véleményezés, nos, mindenféle nagyképűség meg önreklámozás nélkül én is véleményezem picit, merthogy a beírás előtt én sem olvastam még ezeket az F4 sztorikat. Nekem személy szerint nagyon tetszett ez a történet, jobban bejött, mint a Devosos, jó volt ez a szigetes hangulat. Tetszett Johnny és Ben beszélgetése, csakúgy mint Alicia beszélgetése Reed-ékkel, nagyon izgalmas, hogy vajon hogyan alakul majd a magánéleti szál Alicia és Ben között. A szimbiótát tekintve kissé déja vu érzés fogott el , de nagyon jó ellenfél volt.
--- Idézet ---Nevezetesen arra, hogy ki az erősebb: Fáklya vagy Lény. Nos, mint most látható Ben az.
--- Idézet vége ---
Szerintem inkább az volt a kérdés, hogy ki használja jobban az agyát, a Lény, vagy a szimbióta? De tény, hogy jó kis bunyó volt a srácok között.
--- Idézet ---például rögtöna következő számban Fátum doktor!
--- Idézet vége ---
Erre különösen kiváncsi leszek én is, Fáti a kedvencem!
Lassan el kéne kezdenem olvasni a Byrne-korszakot is...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése