HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Punkológus:
Ez nagyon jó, rajz mikor lesz hozzá? Évi nagy crossover sajnos nem lehet belőle, mert csak 9 szereplő/fogalom van benne, de Starlin lehet hogy rámozdul a témára már csak Thanos miatt is. És ez megmagyarázza, hogy hogyan szerezte meg Thanos a kesztyű második részét a Thanos Küldetése második részében
Fairlight:
Gabe: Nem olvastad a kivéve utáni részt...
Punkológus:
Annyira mindenható volt, hogy a téridőszakadásra amit okozott felfigyelt Uatu, akinek mindgyá eljárt a szája (igaz nem tett semmit, mert nagyon Szemlélte árgus szemmel minden Szemlélődő Szemlélő, hogy hátravan-e kulcsolva a keze...), a pletyót meghallotta Thanos, aki egyből a világpusztító "ereklye" után eredet(t), de meghallotta,Eternity is, aki egyből jelentett Élő Bírának, aki a többiekkel összedugta a fejét, hogy kiderítsék mi volt ez...
"kiderült: Hogy az ürge az Atomtesztnél a szép fényjátétól jól eltátotta a száját (ez van, vidéki gyerek nemlátott még lézershowt...)....és ekkor véletlenül arra járt Inpossible Man-vagy Lehetetlen elek (kinekhogy), aki épp a 13. minigolfpályát kereste , de valami megzavarta...Egy tudósmókus sprintelt el mellette valami hülyegyerek után, aki rosszkor rossz helyen vesztette el a szü...akarom mondani mechbokszát (vagy a rossebb tudja miét), és ő nem bírta megállni, hogy pirosszívecskés alsóneműjét ráhúzza a fejére...de hirtelen az átváltozott egy benga nagy zöld szörnyé és elrepedt a gatyesz, sé újujj,...Elek úgy meglepődött, hogy ennek a Skip ürgének az eltátott száját nézte a minigolflabdapályának...
Elek meglendítette az ütőt, és a speciális labda egyenesen bele a nyitott szájba...(még a fogakat se koccolta meg )...Eleknek ezután eszébe jutott, hogy aznap nemjátszott még Fenegyerekkel "errecsörögadiót" ezért a dolga után nézett...
Nade a speciális labda...a fényhatástól egy nagyot nyelő Skip szépen lenyelte...ez lenne a kisebbik baj, de nem labda volt...hanem kocka (Elek még golfozni sem tud...és ezt a Skót titkosszolgálat is megtudta, akik bosszúból, megpróbálták megidézni ellene Mephisztót, aki azonban meglengette skótszoknyájukat és elnyelte a lelküket...)...nem is akármilyen hanem a Kozmikus fajtából való dizájnos Kozmikus Kocka V5 (Copyright Innen és Túl, Túlontúl, Azon is Túl)...
Ezután már sinen volt, Skip élete, gyomrában egy kockával, amit minden tudatalatti kívánságát valóra-váltja...igaz néha fájt tőle a feje, de hát kitudta még akkoriban, hogy KKV5 vonzza magához a Slágerrrádió adását, és azt egyenesen a homloklebenybe sugározza
No erre fényderülve Élő-Bíró kihirdette , hogy Skip f#só roham kapja el (ami nem egészen 1 másodperc alatt eltávolította belőle a cuccost...hogy elnyelje mindörökre a kanális....??!!!???)
Nade ekkor odaért Thanos, aki bemérte Skipet, mint a legyőzhetetlen fegyver forrását... el is rabolta volna magával, ha hirtelen nem lát meg a levegőben egy sodródó reklámanyagot "Végtelen Kesztyűk féláron ingyé méretreszabással..."
...szal így úszta meg Skip...
És mi lett a KKV5-el...nso Vermin aznap épp a csatornában...de ez már egy másik sztory...
Punkológus:
--- Idézet ---A Férfi akinek Hatalma volt , kicsit otthagyott történetnek tűnik...sok az elvarratlan szál (senkiben nem merült fel a kérdés, hogy egyik percről a másikra újraépül a világ..?)
--- Idézet vége ---
Szerintem mivel a fickó mndeható, ezért az egészet kitörölte mindenki agyából
--- Idézet ---Nameg persze Punkológusnak, aki a megfelelő kiadványokat nyomta a kezembe a megfelelő pillanatban.
--- Idézet vége ---
Punkológus nagyon örül, mert ilyenkor kicsit átérzi, hogy egy honosítónak is milyen jó lehet, ha a munkáját elismerik. Csak vigyázz, nehogy olyan fanatikus legyél, mint jómagam
Gabe:
--- Idézet ---Tudom, hogy nem szép dolog toborozni...de ...
Akinek van kedve F4-et beírni a kezdeti időszakból (Stan Lee- Jack Kirby) , az jelentkezzen nálam...
--- Idézet vége ---
Nana az annualoktól el a kezekkel
Azok reméllem még az én hatáskörömbe tartoznak. Vagy nem nyerte el a tetszésedet a munkám?
--- Idézet ---hallottam, vannak ilyenek is
--- Idézet vége ---
Miért, ez olyan nagy bűn
Inkább örüljünk neki, hogy sikerül néhány gyanútlan egyedet belerángatni a buliba... Én is ennek köszönhetem hogy sikerült újra szuperhősős képregényeket a kezembe fogni. Nameg persze Punkológusnak, aki a megfelelő kiadványokat nyomta a kezembe a megfelelő pillanatban.
dr samson:
Van, amit papírról, van amit scan-ből. Attól függ, milyen formában van meg az illető szám. Egyébként mindig papírra csinálom és csak utána gépelem be, lehet, hogy másoknak ez fura, de én így szeretem áés így biztos, hogy nem veszik el egyszerre a papír is és nem törli le a gépről egy vírus a fordítást!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése