HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
turkia:
Na igen, tényleg csak akkor élvezhető, ha ezt le tudjuk nyelni. Pl a Galactus-per után Fátum azon is kiakad, amikor Kristoff Magnetót, mint Fátummal egyenrangú személyt említi. Bár Fáti meg azon mélázik ott, hogy Dr. Strange lehetne a mestere az okkult tudományok terén. Mondjuk mond is valami ilyet, hogy "Kínzó a gondolat, hogy Fátum bárkit is mesterének ismerjen el."
Nekem is második nekirugaszkodásra sikerült. Régebben (2-3 éve talán, ha fent van annyi ideje) elkezdtem, de akkor abbahagytam.
Egyébként ez egyfajta terminátoros időparadoxon, nem? Mert Fátit átküldik a múltba, hogy aztán a márki tanítványa legyen és lássa saját magát a jelenben. Kb ez is ismétlődne a végtelenségig.
Nekem Galactus helyzete volt inkább törés, de ennek ellenére mentem tovább. A vége mondjuk kárpótolt, jó ez a totális diadal, végre Fátum nem bohóc (bár egy IDEIG tanítvány), mint sok más történetben.
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2014. Szeptember 03., 13:18:40 ---Végigvettem a sztorit Fátum mesteréről, egész jó. Happy end és jó nagy fordulat is van benne a végén.
--- Idézet vége ---
Bár régen olvastam már, de nálam nagyjából itt halt meg a történet. A "Fátum mestere" szókapcsolat számomra hiteltelen és felfoghatatlan. Pláne a megalázkodása. :dry:
turkia:
Végigvettem a sztorit Fátum mesteréről, egész jó. Happy end és jó nagy fordulat is van benne a végén.
Bár mondjuk Galactust itt is szénné alázzák, ráadásul kb ugyanolyan akkumulátor szerepkörben, mint anno Annihilusnál a Megsemmisülésben. "Kicsit" túl sokszor alázzák már meg. :( :m-galactus:
Gorgonita:
Jó volt ez az utóbbi F4. Emléxem életem első szuperhős képregényében (A Monolit Bosszúja az Alfa újságban) is Amazon volt a 4. fantasztikus. :m-she-hulk:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Augusztus 27., 07:51:44 ---Farek,az Amazont lefogó négy rendőr közül melyik lettél volna? :brow:
--- Idézet vége ---
Amelyik a legtovább tartotta ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése