HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Ryder:
Hamár ien dolgoknál tartunk és jól offoljuk a topicot akkor énis csatlakozom!a chatboxba mindig megjelenik valami hirdetés, amit a "skip advertisment" linkre kattanva tudok csak eltűntetni.Leakartam printscreenelni, de most épp nemjött elő!És ráadásul teleírtam a chatboxot hülyeségel!
Micho:
Punk', még mindig ott van?
ha igen, kattints a carnage feliratra jobb gombbal, és a tulajdonságok sorból a linket kopizd ide!
talgaby:
Nem lennék önmagam, ha a gyógyszeresszekrényhez tett túra után nem állítottam volna fel egy-két teóriát.
1.: Akármi is kapott el a Vertigo-kiadvány kapcsán, már kihat a gépedre is. Talán a gyilkos indulatok folytán jelent meg éppen Carnage.
2.: Valamiféle fertőző őrület kezdett el terjedni az országban, amitől mindannyian ugyanazt képzeljük oda.
3.: Idegen életformák, amik igencsak hasonlítanak Vérontóra, így akarnak üzenni, és mivel a te avatarod néz ki a legfelsőbbrendűnek, így a Te gépeden kezdték a kapcsolatfelvételet.
4.: Misztikus erők terjednek a neten, és mindenkit megbabonáznak, aki csak arra a képernyőre, vagy bármilyen róla készült képre pillant.
5.: Megkaptad a világ leghülyébb vírusát.
6.: Olyan hipnotikus erőid vannak, amiről nem is tutdál, és valamiért mindannyian azt látjuk a képen, amit a tudatalattid láttatni akar.
7.: Carnage valahogy átlépte az interdimenzionális válaszfalakat, és felismerve Scriert, Traveler társát, aki megfosztotta őt Pókember valódi személyaznosságának emlékétől, bosszút akar állni, és így figyelmeztet, hogy közeleg.
Nagyjából ennyi. Várom a tippeket, melyik lehet igaz. (Egyéb eshetőségre igen csekély, mondhatni zéró az esély )
Punkológus:
--- Idézet ---mi a francnak ennyi böngésző, mikor minden elfér egyben?
--- Idézet vége ---
Östönösen katintok és nem szoktam letöltés új lapon-t nyomni általában
--- Idézet ---És végül: HOGY A JÓ ÉLETBE KERÜLT ODA AZ A FELIRAT???
--- Idézet vége ---
Na erre voltam én is kiváncs, amíg őrültnek nem nyílvánítottak
Micho:
--- Idézet ---És végül: HOGY A JÓ ÉLETBE KERÜLT ODA AZ A FELIRAT???
--- Idézet vége ---
nagyon durva!
asszem megyek be kell vennem a gyógyszereim
(télleg ötletem sincs mit keres nálad ott )
de miért pont carnage?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése