HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
Nos, lassan szokásossá váló párhetes fáziskéséssel ugyan, de akkor csak írok valamit a "konkurenciáról" is, pontosabban az F4 v1 #360-ról (meg legalább emelek egy kicsit a topic besorolásán ):
Hát, az történet eleje érdekesen alakult. Nem tudom, hogy a többiek honnan vették, hogy Fáklyát és a Lényt okos dolog egyedül hagyni egy lakatlan szogeten. Szerencsére Benjy hozta formáját, és adta a szokásos szöveget. A Johny-Alicia-Ben hármas viszont még érdekes dolgokat okozhat az F4 életében. jó volna olvasni azokat a részeket, ahol Lyja volt Alicia...remélem még benne vannak az én szakaszomban is.
Az idegen tényleg elég Veneomos szimbionta-szerű, szerintem onnan lopták az ötletet, bár a különbségek elééég megváltoztatták. Azért remélem, hogy csak egy egyrészes ellenfél volt, F4-nek nem kell egy Pókember-ellenség másolata.
A fordítás kellemes, a számomra legfontosabb rés, Ben beszólásai remekül álljáka helyüket ("miért nem tudsz te is egy gumikacsával játszani?" ). A mondatokgy nagy átlagban tetszenek, illenek a karakterekhez. Szép munka.
A beírás szintén jó. Szép sortörés, arányosan kitöltöt bubik. Rossz szó nem érheti. Gratula.
Összességében....nos, röviden annyit, hogy miért csak havi egy rész lesz?
beigli69:
Nagy nehezen sikerült végre elolvasni az első kötetet. Nagyon tetszik, mind a fordítás, mind a beírás szinte tökéletes (jobbat kívánni már pofátlanság lenne)
Már alig várom a második kötetet !!!!
nickfury:
Na kész a vol.1, most letöltöm egyben az egészet, és ha majd elolvastam véleményezek pár sort.
Punkológus:
--- Idézet ---Wow, remélem rászoksz az ilyen elemzésekre
--- Idézet vége ---
Csináltam már ilyet régebben is, csak neki kell készülődnöm kicsit, meg elkél a segítség legalábbis addíg, amíg TOM1 megint aktív lesz
--- Idézet ---Hm, tényleg, fel se tűnt, hogy ez igen lassú szülés lett. Nem baj, fogjuk rá a különleges vérkeveredésre!
--- Idézet vége ---
Ja, nehéz egy embertelennek megszűlni egy embert
talgaby:
Wow, remélem rászoksz az ilyen elemzésekre
A háború mintha az Inhumans volume akármennyiben lenne, legalábbis úgy sejtem (volt eddig vagy hat sorozatuk, hátha ez az egyik...)
Az alfákra én nem is emlékeztem, hogy voltak egyáltalán, és ez a név volt a szimpatikus. Szerencsére eddig nem láttam őket többet, így a későbbiekben se lesz gond velük...
És lesz még, nyugi.
Hm, tényleg, fel se tűnt, hogy ez igen lassú szülés lett. Nem baj, fogjuk rá a különleges vérkeveredésre!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése