HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (352/411) > >>

talgaby:
*sóhaj* Kár. Mindegy, már ha havi egyet tudjátok tartani, az is jó. Csak az alá ne menjünk  A fordításba szívesen mondanám, hogy beszálnnék, de nem tudok. Kicsit sokat markoltam az utóbbi időben, próbálok kikecmeregni belőle.
Heh, kösz, hogy nem akadtál ki, pedig tudom, hogy egy idő után mennyire ki van az ember mindene a kéregetős hsz-kal. A sorozatot meg már szinte "hivatalból" kedvelnem kell, de egyébként is megszerettem a csapatot, különösen Bent a humoros szövegével a fordítás közben eltelt idő alatt.

dr samson:
Na akkor még egy kicsit dumáljunk erről: amit Micho ír, az így igaz! Sajnos havi egy részre futja az erőmből nekem és Tom-nak is, ezért lett anno ez a megegyezés. Bár azóta ugye két beíró van, de én sajnos nem tudok kétszer olyan gyorsan fordítani!   Persze, ha valaki még beszéálna a csapatba és segítene a fordításban...
Egyébként pedig ne értsd félre, jól esik, hogy szeretnéd, ha gyakrabban jönnének a folytatások, mert ebből is látszik, hogy szereted a sorozatot és már emiatt sem dolgoztunk hiába!

Micho:

--- Idézet ---A havi egy rész miatt még párszor nyavalyogni fogok
--- Idézet vége ---
tény, hogy lehet gyakrabban is készíteni, hisz a "konkurencia" akár havi 3-szor is frissült átlagosan... de sámson dokiék úgy jöttek ide, hogy megegyeztünk a havi 1-ben, mert ennyi idejük van rá összesen. ez a padló, hisz eredetileg is havonta jelent meg ugyebár, de ha ez be van tartva, akkor nincs gond
+++
most ugyan a köv. rész előreláthatólag picit csúszik, de be van tudva sulikezdési mizériának   (elvileg szeptember 30. körül jött volna)

talgaby:
Hali!
Eddig is tetszett, csak az utóbbi időben lehatároztam, hogy ha már ennyit dumálok minden fórumon, akkor néha már írok valami hasznosat is, és végre nekikezdek a véleményezésnek is a "kösz, jó volt" típusú félsorosakon túlmutatva. Csak jó sokszor lemaradok vele, mint a borravaló.  
A havi egy rész miatt még párszor nyavalyogni fogok, én már csak ilyen vagyok...hiába, no, tetszik ez  a korszak is. Mindenesetre sürgetni és mikóleszmázni nem fogok, ígérem.
Hát, ha egyszer rászánod magad a véleményezésre, én ugyan nem tartalak vissza.

dr samson:
Szevasz talgaby! Örülök, hogy tetszett a "konkurencia".   Egyébként örömmel közlöm, hogy már elkezdődött a következő rész beírása, így ha egy kis csúszással is, de már közeledik a folytatás!   Ja és megnyugodhatsz, ez a lény nem kerül elő többet (vagy legalább is én nem emlékszem rá...  ). A havi egy részt pedig, ha jól emlékszem néhányszor már átbeszéltük...ne legyetek telhetetlenek!
Ja és még annyit, hogy én is rendszeresen olvasom az én "konkurenciámat", csak roppant lusta vagyok véleményezni...de majd egyszer igérem bepótolom!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése