HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (351/411) > >>

Ryder:
F4 #241 szerintem:

A borító:pillanatra megijedtem, hogy miféle rajz ez?Hová tűntek Byrne tolvonásai?De aztán eszembe jutott, hogy az előző kötet borítóján sem a megszokott Byrne-rajz volt.
Egyébként a borító nagyon tetszetős, egyszerű de nagyszerű.Örültem a 2.kötet bevezetőjének is.
A történetről:
A tröténet megint egy tipikus F4, dehát ezért szeretjük.A vendégszereplő  jót tett a sorozatnak, igaz szánhattak volna több szerepet is a "Marvel Fantomjának"  
Megint van pár elképesztő dolog, például az emberek által hajtott lift, ami 3óráig vitte 'utasait".De nemrontott a képregény hangulatán, megintcsak azt kaptuk amit vártunk.
A fordításba,beírásban nincs hiba, köszönet az újabb fantasztikus fantasztikus-sztoriért.

Micho:
Frissülés!

Fantasztikus Négyes v1 #241

dr samson:
Eddig még senki...de a remény hal meg utoljára...  

talgaby:
Hmm, tagtoborzás? Nem hiszem, hogy tolonganának rá az emberek. Bár....ki tudja. Jelentkező?

dr samson:
Nyugodj meg talgaby! Havi egy alá biztosan nem megyünk! Pl. a következő részt, már most elkezdem fordítani, hogy kicsit hamarabb kész legyen, ha már a 361. csúszik egy kicsit!  
Ja és nem igazán neked szántam, azt a "száljatok be a fordításba" szöveget, ha nem azoknak az F4 rajongóknak, akik olvassák a topikot és be szeretnének szállni a honosításba!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése