HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (350/411) > >>

Ryder:
Lény - Amazon véleményezésem következik!Kérem, csöndesebben ott a hátsó sorokban!Köszönöm.Akkor kezdeném a legelején.
Máris egy poén üdvözli a kedves olvasót, mégpedig : "Mivel nem volt jobb ötlete, Stan Lee bemutatja....".Na, ez jó poén.(  )
Aztán ugye cím, amiből kanos kedvem lévén aszt hittem, hogy Lénynek lesz egy"hosszú éjszakéja" Amazonnal.De nem.  Nade azért csak volt egy jelenet, ahol Ben majdnem lefejelte Amazon cicijét  
Tehát maga a történet valóban "nem volt jobb ötlet" szagú, de azé lehetett élvezni.poénokban most sem szerénykedett, hál'istennnek.
A rajzok közepesek.
A beírás, fordítás, borító a megszokott HZs minőség!
Szóval jó.Köszönet érte.

talgaby:
Köszi az értékelést. Örülök, hogy tetszik.

Ryder:
Ahogy az amerikai télapók mondani szokták: Hohohohóó!!
Egyszerre 3 F4 történet, najó 2,5   .
Tehát a #242-ről szólnék most:
Egy dolgot nemértek, ez a képregény már megvan nekem(Galactus-per #1 és #2 címen,gépben ugye) Byrne-tól és Stan Lee-től, és az a rész sorszáma is #242.Persze van különbség, mert az szkennelve van, ez meg honosítva, de mintha más időből származnának.Akkor a most megjelent képregény mi is?

Ettől függetlenül naná, hogy elolvastam ezt is, mivel a HZs és az F4 név garancia a minőségre és a szórakozásra!
Az elején a szokásos közjátékok megintcsak meghozták a hangulatot, na nemmintha nem lett volna kedvem az F4-hez, mert ahhoz mindig van.Sok visszautalást találni az előző részekhez, az egyik pont 238 résszel előzőhez utalt vissza(F4 #4 mikor Fáklya megszökik és találkozik az alaposan megváltozott Namorral).A történetet mint fentebb említettem, már többször "átéltem", vannak változások a másik verzióhoz képest, pozitív irányban.Szóval a történet jókis Byrne-féle, 10/10!
A rajzok szebbek, a színek élénkebbek, mint a msáik változatban, az a 2 kép különösen tetszett, mikot Terrax ill. Lény épületeken és emleteken repked egymás hatására.
Egyszóval John Byrne nemtud rosszat alkotni, megint egy zseniális történetet kaptunk kézhez.Bár tudom mi lessz a vége, azért még naygon várom a következő részt.

Hopp, majdnem elfelejtettem a honosító brigádot megdicsérni!A honosítás most is tökéletes, köszönjük szépen!

Holnap jövök a többi résszel!(Lehet beírom ide, hátha lesz egy regnar-féle oldalnegyedelős belőle  ).

Zerit:
Frissülés!

Fantasztikus Négyes v1 #242

Fantasztikus Négyes v1 #361

Lény/Amazon - Egy hosszú éjszaka

nickfury:
A v1-eskötetben a 209 oldalon van 1 hiba "Alid egy hét leforgása alatt",d e ez olyan kis hiba.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése