HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (348/411) > >>

dr samson:
Na jó, most az egyszer megbocsájtok, de csak azért, mert igazából én is nagyon utálok véleményezni....

talgaby:
Nem olvastam egyelőre semmit. Szó szerint. Vagy 10 véleményezésse vagyok adós erre-arra. Kicsit elárasztottam magam most fordítani- (meg egy kis beírni-)valóval, egyszerűen a fórumra alig volt most időm... de igyekszem majd, igyekszem...

dr samson:
Hmmm...valahogy nem gyűlnek azok a véleményezések!   Na mi a helyzet talgaby? Ha jól emlékszem te szoktál reklamálni, a folytatásért és most még csak el sem olvastad?

dr samson:
Na, ez már két véleményezés! Megy ez...  
A gang: direkt hagytam így, szerintem egyszerűen jobban hangzot.   Ami pedig a bandatagok nevét illeti, próbálkoztam én eleget, de némelyiknél képtelen voltam bármi értelmeset kiötleni, így inkább hagytam a fenébe, ha jól emlékszem az első sorozat végéig úgyse jönnek elő többett.   A shees-re ano már kitaláltunk valamit Tommal, csak elfelejtettem, hogy mit....  
egyébként megnyugtatok mindenkit, hogy a következő részben már elkezdődik egy új történet és bőven lesz akció is!

Micho:

--- Idézet ---Bár csak egy sor, de azért köszi ezt a véleményezést is.   Mi van itt emberek? Hol vannak a törzsolvasók? Merre jársz Punkológus?
--- Idézet vége ---
sajnos nagyon hiányoznak a törzsfórumozók  

különben nekem tetszett ez a rész, csak ismerni kell a Y.S. Gang-et hozzá, ahogy Lény is mondta, nem most gyűlt meg velük a baja először. voltak benne jó poénok is, a végén az a szívatás nagyon bejött
fordítás is rendben volt, talán csak a Gang-et kellett volna bandának fordítani, és a bandatagok nevét is érzésem szerint magyarítani kellett volna, mert beszélő nevük van.   épp úgy, mint néhány kiáltást, pl. *shees*, de ezeket még átírtam *jesszus*ra

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése