HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
dr samson:
Na, végre talagaby is bedobta magát! Na nézzük a kritikákat: oké, oké...ha gondoljátok, kíjavítom a Yancy Street Ganget+a tagok neveit és szólok Lewynek, hogy legyen olyan kedves újra beírni ezeket és esetleg kicserélitek ezt a néhány oldalt.... Mindent a rajongókért.... A bizbasz szócska: szerintem ez egyáltalán nem volt durva és abba a szlenges környezetbe, amit a Gang tagjai használnak, szerintem bele is illett! Vesszőhibák: rendeben, figyelek majd rájuk, csak most kb. 2 óra alatt gépeltem be vagy 12 oldalnyi fordítást, így sajnos előfordulnak ilyenek.... És különben sem értem értem mit kötözködtök, elvégre énvagyok sámson doki és simán leverlek mindannyiótokat!
Ja és talgaby, szerintem rajtad kívül itt mindenki tudott róla, hogy jön az USA-ból a 3. és 4. kötet, speciel én is.....
talgaby:
Nem, amiből dolgozol, mintha egy olyan széria része lett volna, hogy "Így kezdődött ezmegaz", magyarán az első pár - ugye akkoriban közel sem összefüggő - történetet adták ki újra. Legalábbis én úgy emlékszem, hogy volt egy ilyen tpb-hullám is...
Gabe:
talgaby: természetesen tudtam a további kötetekről. Úgyhogy valószínűleg a reprintmínőséggel fog végigmenni. Az, hogy te az eredeti példányokról készült scanekből fordítasz, csak szükségmegoldás. Amikor tervezgettük Michoval a cuccot (nem mintha olyan sok közöm lett volna hozzá ) akkor elhatároztuk, hogy mindenképpen a Visionaries fog kimenni, és nem vegyítjük a simát a reprintel.
Ha már F4. Én is dolgozgatok rajta, csak én hatvanas évekbeli vonalon. Szerencsére a #6. számig reprintből. Mivel tovább nincs meg ezért a kérdés: nem tudja valaki hogy a reprinteket meddig adták ki? Elképzelhető, hogy az összeset kiadták reprintként mégegyszer? Vagy legalábbis a '90-es évekig?
(Önreklám: a Comoron megtaláljátok az F4 #4-et, és hamarosan a többit is)
talgaby:
Ez kedves. Nagyon kedves. Különösen örülök neki, tekintetbe véve, hogy mekkora különbség van köztük és az eredetiek digitális változatai közt.
Micho:
--- Idézet ---És megint sokat kérdezek feleslegesen?
--- Idézet vége ---
talán igen a lényeg, hogy papíron jön, és szkennelve lesz, mivel a dc-n leálltak vele... és én is hasonlóan érzem, mint Gabe, hogy rendkívül színvonalas az 1 & 2 kötetek eddigi honosítása/kinézete, és nem lenne jó később lejjebb adni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése