HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (345/411) > >>

dr samson:
na úgy látom lesz, ami már soha nem változik, ebbe a topicba most se nagyon írogat a nagyközönség...   De, hogy a siránkozáson kívül valami mást is írjak: tényleg jövő nyáron jön az F4 film második része? Én még az elsőt sem láttam...

Gabe:
Rontanám a levegőt egy kis önreklámmal   : a Comor-ra kikerült a Fantasztikus Négyes #5.-része, link: itt

dr samson:
Köszönjük szépen Gabe, örülök, hogy tetszett! Tom hozzászólásához csak azért nem fűzök hozzá semmit, mert tegnap már megbeszéltünk mindent msn-n.

Gabe:
F4  #361: Én csak ezt fűzném hozzá ehhez a számhoz:  
Mások már mindent elmondtak előttem, úgyhogy ami pozitívumot mondtak azt gondoljátok ide. Ja, és Ben a legjobb

Tom Fireheart:
Megkésve bár, de törve nem, elolvastam én is az F4 #361-et.  (kissé lefoglalt mostanában a suli  )
Naszóval, nekem tetszett a történet, bár a Yancy Street-i bandát nem ismerem, így valszeg nem voltak rám akkora hatással, mint kellett volna (én csak egy csapat lökött tinit láttam bennük, fura nevekkel  ). Viszont szerepelt Fátum!   Végre egyszer jót akar tenni, hát nem keresztbe tesznek neki?   Mondjuk nem értem, hogy miért pont egy Yancy Street-i drogos gyerkőcöt kellett ehhez elrabolnia (aki véletlenül Ben Grimm barátjának fia), amikor a világ bármely táján elrabolhatott volna, és az F4 meg sem tudta volna.  Latveriában egy szál drogos sincs?  Mondjuk ha gyilkos robotok bármilyen kihágásért lézerrel kilyuggathatják az embert, az elég nyomós indok még a legapróbb törvény betartására is.  Na de elkalandoztam, meg egy karácsonyi számnál úgysem illik keresni a logikai furcsaságokat, szóval tetszett a sztori, aranyos volt.  Tetszett a fordítás és a beírás is, szép munka.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése