HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (35/411) > >>

Blue S:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Szeptember 16., 08:29:35 ---Üdv! Köszi a F4 25.részét,talgaby,Peter P.! :worship: :worship:
Nagyon tetszett a két titán közötti küzdelem.Végül ezt a végeredményt vártam.De mi az oka annak,hogy Bruce Banner itt Bob Banner néven fut?Becenév lenne?

--- Idézet vége ---

Ezt én is furcsállottam, főleg mivel a harmadik neve Robert.

SithLord:
Üdv! Köszi a F4 25.részét,talgaby,Peter P.! :worship: :worship:
Nagyon tetszett a két titán közötti küzdelem.Végül ezt a végeredményt vártam.De mi az oka annak,hogy Bruce Banner itt Bob Banner néven fut?Becenév lenne?

ojeno:
Köszönet a válaszért! Akkor majd figyelem, és várom!  :)
Hála a munkáért!!! Így tovább!!!

Blue S:
F4 Vol1 025.

Igazi "jubileumi" számot kaptunk, hatalmas összecsapással és vendégszereplőkkel. A történet elejét olvasva az jutott az eszembe, hogy az F4-nek szerencséje van Aliciával kapcsolatban, mert így nem kell magyarázkodniuk, miért van összetörve sok holmijuk, mikor ő meglátogatja őket.

Vicces volt, mikor a Hulk csak egy féleszű izomagynak nevezi a Lényt.  :lol:
Maga az összecsapás tényleg eposzi volt és talán reálisan is lett vége, bár a következő számban még lesz egy második  menet.

Köszönet a honosításért!  :worship:

turkia:
Köszi Talgaby a legújabb honosítást! Kedves kis történet, amolyan gyermekien naiv szemlélettel. Tetszett Ben szövege, hogy le kéne állni, mielőtt Hulk tönkreteszi az épületet. Úgy hajladozott, mint valami facsemete, hacsak nincs gumiból, annak már mindegy lenne. :)
Aranyosak a rajzok is, Hulk mindig ugyanolyan fejet vág, Ben feje meg egy narancssárga cipó.  :) Várom a folytatást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése