HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (340/411) > >>

Peter P:
Hali mindenki!

Először is végre viszatértetek!Hála a Nagy Comix Istennek!
Nagyon örülök, hogy újra F4 képregényeket olvashatok!!!!!!
Egy kérdés:
Nem lehetne egy "nyomtató barát verziót" is(meg) készíteni?
Értem ez alatt, hogy ne "retussáljátok", hanem az eredeti scant (is?) hagyjátok meg?Légyszíves fontoljátok meg mert nagyon örülnék ha valami megoldást tudnátok kínálni nekem.Légyszíves segítsetek!
Előre is kösz!

dr samson:
Punkológus: igen a következő számban lesz póki is! Egyébként szerintem az F4-es Végtelen háború, szerintem nem a legjobb sztorik egyike, viszont az a bevezetáse a 371 számnak, ahonan tényleg beindulnak majd az események!

Sepi:
Elkezdtem elolvasni az F4 John Byrne korszak kettes kötetét. Eddig csak a 241-es számmal végeztem, de az nagyon tetszett nekem. Szerintem jó és érdekes volt a történet, viszont az tényleg egy kicsit gond volt, hogy a végén egy képkockában Reed elmagyarázta, hogy mi is történt valójában, de igazán kimerítő választ még sem kaptunk. Bár az is igaz, hogy Gaius Tiberius Augustus Agrippa is elmagyarázott pár dolgot. Most már csak arra lennék kiváncsi, hogy honnan került elő az az űrhajó. Erre kapunk a későbbiekben választ, vagy az igazság itt is odaát van? A másik ami érdekes, hogy Fekete Párduc robotjai hogy tudtak elaludni, ha egyszerűen ők csak robotok? Vagy Gaius hatalma nem tesz kivételt senki és semmi felett?  

Ezeket a történeteket olvasva még mindig az a véleményem, hogy az ilyen régi történetek megérnének egy magyar nyomtatott kiadást is.

A honosításhoz meg tényleg csak a sablon szöveget tudom mondani: Szép munka.   Köszönet érte Dórikának, talgabynak és Michonak. Nekem nagyon tetszett és a minőség is szuper.

Gabe:
Addig nekem is, amíg nem kezdett el a végén rohangálni  . Az a kép amikor a város fölé hajol, máig az egyik kedvenc képem az F4-ben. Tetszik, ahogy az írók is láthatólag tisztelik a figurát, igyekeznek neki lovagias-nemes színezetet adni.

pepo05:
gabe: szerinte ügyes trükk volt Fáti részéről amikor összeállt a Bábossal. Nekem nagyon tetszett az a rész.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése