HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (34/411) > >>

SithLord:
Farek,talgaby köszönöm a kimerítő válaszaitokat!  :worship: :worship:

turkia:
Szerintem Tony Stark ezerszer ütősebb, mint Bruce Banner, vagy Peter Parker. Nem szeretem különösebben, ha a nevek alliterálnak.
Victor von Doom is talán jobb lenne Victor Doom-ként, vagy mondjuk Zoltan von Doom-ként, ha már szomszédos államok vagyunk némelyik térképen és a magyar is hivatalos nyelv.  ;D

Farek:
Na, én is pont erre gondoltam  ;D

talgaby:
Igazából Lee nemes egyszerűséggel elfelejtette a figura civil nevét. És mivel mindegyik ilyen általa kreált név alliterált, így elkezdte Bobnak nevezni.* Ez egy vagy két hónapig tartott, aztán eszébe jutott vagy juttatták a Bruce-t. Később persze megmagyarázták, hogy mint sok amerikainak, két keresztneve van.
*Amúgy érdekesség, de innen is lehet tudni, hogy például Thor vagy Vasember alkotásához Stannek nulla köze volt: ő sose adta volna  Donald Blake vagy Tony Stark nevet a civil énnek, mert egyszerűen képtelen lett volna megjegyezni. Az öccse, Larry azonban kicsit kreatívabb volt a nevek terén.

Farek:
A teljes neve Dr. Robert Bruce Banner. Szóval a Robertből. Csak nyilván az volt a lényeg, hogy megmaradjon az alliteráció, hogy Stan bácsi emlékezzen a névre :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése