HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (324/411) > >>

Gabe:
Valahol nekem is, de csak ez volt kéznél  , és csak érdekességképpen tettem fel, mert a comoron sokan hiányolják az első részt.

talgaby:
Gabe, miért nem szóltál, nekem megvan a teljes. Holnap szóljatok rám, feltolom a borítót külön.

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Ha érdekel pár CW epizód, akkor ma még lesz az is, amint a lassúcska netemmel a megfelelő helyre tologatom a fájlokat.
--- Idézet vége ---
Köszi az infót. Majd holnap megnézem az oldalt  . Nem akarok türelmetlenkedni, meg amúgy is most éppen én is töltögetek felfele.

Gabe:
Nagyon szívesen  

Ha érdekel pár CW epizód, akkor ma még lesz az is, amint a lassúcska netemmel a megfelelő helyre tologatom a fájlokat.

A borító honosításokban meg ne minket dicsérj (de azért jó esik   ), ezek rendkívül könnyű esetek, hanem inkább Galent, meg Trollt, ők az igazi mesterei a cover-farigcsálásnak.

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Borítót sajna a szkenelő lehagyta, de így is élvezhető. (a CoMoron ebből a mínőségből csinálunk valami normálisabbat, reprint ide vagy oda   )
--- Idézet vége ---
Hát igen. Ezt már többször is néztem, hogy milyen remek munkák ezek a borító-honosítások. Az F4-et pedig köszönöm szépen, szép kis előkarácsonyi ajándék (mostanában elkezdtem gyűjteni az eredeti szkeneket), ez egy igazi ritkaság.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése