HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (317/411) > >>

freakdavE:
Amióta egy képregényt én is elkezdtem próbaképpen honosítani és tapasztalom, hogy mennyi munkával jár, ( én fordítom és én is írom be) jobban átérzrm, hogy a honosítók miért várnak el visszajelzést az olvasóktól. Elgondolkodtam, én mennyire örülnék Zodiak értékeléseinek. Nálam az a helyzet, hogy a szűkszavúsaág nem zavar. Ő legalább kifejti valahogy a véleményét. A száraz számtani értékelés viszomt tényleg kevés. Pl.
--- Idézet ---Byrne: 5/5
--- Idézet vége ---
Ez ugyebár azt jelenti, hogy minden értékelési szempontból tökéletes szerinte a képregény. Ez baromi jó, de én egy " Hú ez k**va jó volt, köszi a honosítást!" típusú mondatnak jobban örülnék. Emellé oda lehet biggyeszteni egy számpárt (néha én is szoktam), de nem ez a lényeg.
Na most pedig jól befogom a pofám...  

talgaby:
Deeeeeeee... lécciléccilécci!  

Zodiak:
Byrne: 5/5

Remélem - sőt biztos vagyok benne -, hogy ezt nem kell magyaráznom...

Ryder:
Elolvasgattam az új F4-et!
Mit is mondjak...Már nemtudok újat mondani erről a sorozatról!Ez a Byrne egy überzseni!Eddig mindegyik művét imádom!Ahogy ezt a részt is!A sztori jó, a rajzok jók, a fordítás, beírás és lektorálás    is!Naaagy köszönet!
Remegő térdekkel várom a következő részt!

Sepi:
Sikerült elolvasnom az új F4 történetet. Azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem erre számítottam. Byrne ért ahoz, hogy hogyan kell meglepetést okozni  . Nagyon jó kis történet volt ez. Soha nem gondoltam volna arról a szőke férfiról, hogy ő Franklin. Egyszerűen nem találok szavakat.
Köszönet Dórikának és talgabynak  .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése