HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (31/411) > >>

Blue S:
Nagyváros 04.

A minisorozat utolsó része valóban nem adta meg az előző füzetek olvasása közben felmerült kérdésekre a választ. Sőt, inkább még jobban összezavart.

Tulajdonképpen most mibe is halt meg Sally? Fáklya kozmikus sugarakkal átitatott spermája elemésztette belülről? Ha ez így van, akkor a srác után valóban döglenek a nők.

A gonoszok terve annyiból állt, hogy lekapcsolják az áramot? Frankie pedig miről hadovált, visszahozzák a múltat? OK. de miért olyan rossz a jelen?

Steve Englehart alapkoncepciója tényleg jó, de annyira kidolgozatlan, hogy képtelen voltam élvezni a minit. Állandóan a kérdéseimen agyaltam és azokra vártam a válaszokat, de az oldalak csak fogytak és fogytak, míg a befejezéshez értem. Sólyomszem tudatának Vízió testébe ültetése viszont tetszett. Azonban Namor reakciója mikor meglátta a halott Clintet megint érthetetlen volt. Mégis mit gondolt, ez egész hatalomátvételt meg lehet oldani egy jó kis kocsmai verekedéshez hasonlító bunyóval, ami után mindenki fogja a kabátját, majd hazamegy?

Köszönet a honosításért!  :worship:

Blue S:
F4 Vol1 281.

Végre egy ellenfél, aki nem becsüli alá az F4-et miután párszor már kudarcot vallott ellenük. Pszichó igazán kemény dió, a terve már majdnem sikerül, mikor a Fenegyerek felbukkanása és Reed remek ötlete megfordítja a csatát. Mert a fordulópont kétségkívül ez lesz, a Négyes talpon maradt és már azt is tudják, hogy ki áll a háttérben. Ettől függetlenül azért biztos nem lesz olyan könnyű a dolguk.

Sue szerkója nagyon vagány, de azért ennyi év után valóban illet volna a férjének felismernie. Lehet, hogy megvan Mr. Fantasztikus gyenge pontja? A bdsm ruhák.  :lol:

Köszönet a honosításért!  :worship:

Blue S:

--- Idézetet írta: KiD - 2014. November 01., 19:22:43 ---A Titkos Háború II. idevonatkozó része honosítva lesz? Mennyire releváns?

--- Idézet vége ---

A Chronopolison fent van.

KiD:
A Titkos Háború II. idevonatkozó része honosítva lesz? Mennyire releváns?

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantasztikus Négyes v1 281.részét,talgaby,gorgiasz,Bub! :worship:
Tetszett a történet,de kicsit nehezen hiszem el,hogy a hangja vagy a kevés jelmez alatt nem ismerték fel Susant.Tényleg  micsoda potenciális fenevad lenne Susanból,ha nem fogná vissza magát.Mondjuk ezzel mindenki tisztában van a csapaton belül.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése