HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (294/411) > >>

Sepi:
A következő részben majd már egy kicsit több minden ki fog derülni, hogy Annihilus mit művelt Alicia-val és Franklinnel. Ha minden jól megy, akkor nem kell sokat várni rá, hogy olvasd.

InteligensOgre:
Hátna, sejtetem hogy valami ijesmi lesz a sztori kimenetele.
Az Anihiluska meg nem unja már, amikor kipofátlankodik úgyis mindig visza rugdosák.
Ja és még valami fogadjunk h nem ölte meg sem a Masters lányt sem pedig Frenklint
mijen emberbarát fögonosz, de hát na a köv részben valakit megkel menteni.
De sztem ezt az ötlet gazdák helyböl benézték. Keményeb nek gondoltam Anit. Erre már csak az lehet viceseb ha a köv részben mind a két túsz halott lesz. Ezesetben mindent viszaszívok és szényenkezem egysort, de ez úgysem következik be..............szal ide a köv részt

SithLord:
Üdv! Köszönet a talgaby & Sepi duónak a F4-252.számához!   Jó volt ez a " 16/9-es "nézet!   Az ERŐ legyen veletek!!!

Troll:
Frissültünk
Fantasztikus Négyes v3 #251-257

Sepi:
Tényleg Diablóval kezdődött? Már nem is emlékszem rá. El kellene olvasnom megint.

--- Idézet ---A Szájzárasra elhiszem, hogy vársz, bár nekem az előtte lévő Namoros is marhára tetszik ("Ha csak hozzám ér, Richards..."   ).
--- Idézet vége ---
Akkor csak egyszerűen mindegyik jó. Főleg a poénok vannak eltalálva ezekben a címekben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése