HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (289/411) > >>

talgaby:
Hát, eredetileg ez lett volna a csatlakozás a nitro-féle Onslaught-vonulathoz, ugyanis a közvetlen előzménye ott olvasható, a legutolsó számban. Így most vedd egyelőre egy alterverzumnak, majd később kiderül, mi is ez pontosan.

Sepy:
Most akkor ezekkel a Heroes Reborn sztorikkal megnyomták a reset gombot a Marvel Univerzumon vagy ez csak olyan What if... féle dolog lett végül?
Amúgy köszi a honosítást remek kis sztori. (Volt halahol vamai elgépelés, de ez legyen a legkevesebb  )
Szóval köszi!

Troll:
Karácsonyi Frissülés 2.-3.
Fantasztikus Négyes Vol.2 #001
Fantasztikus Négyes Vol.2 #001
Fantasztikus Négyes Vol.2 #002
Fantasztikus Négyes Vol.2 #003
Fantasztikus Négyes Vol.2 #004
Fantasztikus Négyes Vol.2 #005
Fantasztikus Négyes Vol.2 #006

SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok F4 #6-ot talgaby és Troll!    Teljesen egyetértek az előttem szólóval,nekem sem tetszett annyira ez a rész,mint az előzőek,de azért ellehet egyszer olvasni!
Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Az ERŐ legyen veletek!!!

grey gargoyle:
Ez az F4 rész annyira nem tetszett mint az előzőek, de azért nem volt rosz, élvezhető volt, logikusan felépített. egy könyed kis sztori, jó az író, jó a rajzoló, de szerintem ezzel a részel nem nagyon erőltették meg magukat.

meg eddigi F4 ismereteim után fura volt azt látni, hogy Susant mindenki többre tartja mint Reed-et. érdekes, dehát kell mindig egy kis változatosság.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése