HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
KiD:
A Túlontúli épp Káprázattal lóg?
Gorgonita:
Jó kis rész volt. Még emlékszem, amikor először megjelent az F4 Magyarországon a Monolit Bosszúja történetben, akkor is Amazon volt a negyedik tag Lény helyett.
SithLord:
Üdv! Köszi a F4-s 282.részét,talgaby,Gorgiasz! :worship: :worship:
Tényleg meglepő volt Sue kitörése.Pszihó általi fenyegetés kihozta belőle az anyatigrist.Kíváncsian várom,hogy a következő részben újdonsült haragját hogyan fogja kamatoztatni Pszihó ellen!
turkia:
Köszi a legújabb frissítést!!!
Nagyon izgalmas volt, szeretem olvasgatni ezeket a régi számokat, olyan kedvesen butuskák. Óriás: bekap egy pirulát, összemegy, egy másiktól meg megnő. ;D Vicces jelenet a csata kellős közepén.
Kemény az azbesztparaván a kórteremben. A betegek mondjuk vagy 3 méterre fekszenek a súlyosan mérgező paravántól, tök baráti. :lol: Sokáig mondjuk nem tudták, hogy halálos kimenetelű megbetegedést is okozhat.
Az is jó, amikor Banner megállítja a száguldó metrót és annak így a sebessége gyakorlatilag 0-ra csökken egy másodperc alatt. Mintha betonfalmak ütközött volna, de az utasoknak természetesen semmi bajuk.
Szóval kellemes, vidám perceket okozott, jó és aranyos történet volt.
Blue S:
F4 MK 43:
A múltkor már éppen kérdezni akartam, hogy a "Nagyváros" című mini-sorozat végeztével melyik lesz az új F4 szál vagy az MK sorozat fog e folytatódni. Erre a kérdésre a héten meg is érkezett a válasz, remélem, hogy majd jönni fog a többi füzet is a sorozatból.
Igazi nuff-said képregény volt a mostani, akcióval és poénos befejezéssel. Az elején azt hittem, hogy a vén boszorkány lesz az ellenfél, de a muffin felszolgáláson kívül nem sokat csinált. A misztikus ellenség így sem maradt el, a tükrök terme pedig nagyon vicces volt.
OK. hogy a sorozat minden korosztálynak szól, de Reed és Sue nyugodtam aludhatnának közös szobában. :lol:
Köszönet a honosításért!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése