HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Sepi:
--- Idézetet írta: SithLord ---jah és a készítői oldalon Sepi alatt ez áll,hogy alapanyag,ő hozta a képregényt vagy ez mit takar?
--- Idézet vége ---
Nagyjából igen, igazából a szkenn feljavítást én készítettem, és Beigli így tett róla említést.
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord ---Energikon említést tesz egy árulásról,amit Druid követett el az angyalok felé,erről mit lehet tudni?
--- Idézet vége ---
Szerintem arra gondol, ami az Avengers 260-280-as számai környékén következett be. Ne aggódj, csak pár és, és odajutunk De ha nagyon érdekel, akkor Spoiler-ben el tudom neked mondani. Feltéve, hogy arra gondolt.
SithLord:
Üdv! Köszi az új F4-et dr samson,Beigli69,Sepi! Szenzációs mind a történet,grafika és a honosítás! Nagyon tetszik! Érdekes volt látni Fáklyát,hogyha nincs visszafogva milyen veszedelmes tud lenni..ez hasznára vált. Energikon említést tesz egy árulásról,amit Druid követett el az angyalok felé,erről mit lehet tudni? Akkor nagyon várom a folytatást!!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
jah és a készítői oldalon Sepi alatt ez áll,hogy alapanyag,ő hozta a képregényt vagy ez mit takar?
elwood:
[font= \"Impact\"]Frissültünk![/font]
Fantasztikus Négyes #368 (DeFalco)
(Bocs, dr.samson, de gondoltam, kiírom a „hivatalos” betűkkel is.)
dr samson:
Frissülés volt! DeFalcos F4, a 368. szám!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése