HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Sepi:
Én nehezen tudnám megmondani, hogy melyik tetszett a legjobban. Mindegyikben volt valami apró momentum, ami izgalmassá, érdekessé tette a történetet. De talán, ha választanom kellene, akkor azt mondanám, hogy a házassági évfordulós szám tetszett a legjobban. Érdekes alapötlet volt, hogy annyi időből szedték össze Reed-et és Sue-t. Persze jó volt a Halott a családban, mert megismerhettük Johnny-t a komolyabb oldaláról is (bár ezt már láthattuk az MC2-ben is, hogy tu ő ám komoly is lenni). Az utolsó történet is tetszett, bár azért nehezen tudom elképzelni, hogy így nézzen ki az utolsó F4-es történet, és remélem nem is ilyen lesz. Attól függetlenül jó volt, még Romita Jr rajzaival is.
talgaby:
Ultimate F4-gyel már találkoztam. (Mondjuk épp az egyik leggyengébb szakasszal, de hát ez van...) És köszi szépen.
rozsomak:
Elsősorban boldog szülinapot, és respect, hogy ezzel kapcsolatban Te ajándékozol meg minket. Minden elismerésem, hogy ennyire szíveden viseled az F4 honosításokat,(és olvasva a hozzászólásokat, figyelsz hogy más honosítókkal is jó legyen a kapcsolat e téren). Tisztelet a munkásságodért.Remélem egyszer abbahagyhatod, és magyarul, nyomdából kijött újságokban és kötetekben találkozhatsz az F4 tagjaival.
talgaby:
Na látod, már megérte.
morgena:
Sosem volt a kedvencem az F4, valójában szerintem egy kezemen meg tudom számolni hány képregényüket olvastam. Ám a cikk/hír olyan jó lett, hogy kedvet kaptam hozzá. Muszáj volt elolvasnom őket, és összességében nem bántam meg. Szép munkát végeztetek, a legjobban a 40. évfordulós jött be, meg az utolsó történet. Talán egyszer még jobban is elmélyedek benne.
Köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése