HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (268/411) > >>

Galamb:
Hát most azt én sem tudom, melyik város volt megemlítve, csak megszokásból írtam New Yorkot. De jó tudni ezt a Central city-t is, mindig hall valami újat az ember.

talgaby:
Igen, az atomrakétát én is bírtam, bár voltan Stannek ennél érdekesebb húzásai is akkoriban. Egyébként nem tudom, a szöveget hogy alakítottam, de megemlítem, hogy valójában a történet eleje nem New Yorkban játszódik még, hanem az eredeti lakhelyükön, Kaliforniában (egy ideig ragaszkodtak egy fiktív kaliforniai Central City-hez, bár én fordításban igyekszem kerülni a név szerint említést).

Galamb:
Köszi szépen ezeket a különlegességeket. Szép adag. Eddig mondjuk csak az 1. számot, az Utolsó történetet, és a Halál a családbant olvastam. Utóbbi kettőnél kicsit drámaibb hangvételt vártam, de így is tetszett, és tényleg érdekes volt megismerni Johnnyt egy ilyen komoly helyzetben (amúgy meg jó a gyerek izlése, és nem a Chili-re gondoltam bab nélkül! ). Az legelső szám: hát nincs sok hozzáfűzni való,  tényleg igazi kincs. Az mondjuk aranyos volt, hogy Johnnyra kilőttek egy atomrakétát New York közepén, ami aztán a "vízbe zuhanva gond nélkül felrobbant" .
 A honosítás mindháromnál jó volt, kösz szépen!  

Thakan:
Eddig nem igazán olvastam F4 történeteket.
Most valahogy megragadta a figyelmem (első szám, meg a kirakott képek), és tetszettek nagyon, +hozzáteszem lázas betegen olvastam őket, és mindjárt jobb kedvem lett, sokkal.
Köszönet érte, és a belefektetett munkáért is!

talgaby:
Pedig igazság szerint az vett rá, hogy nekikezdjek ennek az egésznek, a Halál a  családban egy gyorsan összedobott beugró volt, amikor láttam, hogy esélyem sincs megcsinálni azt,amit még ide terveztem (egy mini volt). A házassági évfordulós másodszorra olvasva viszont engem is megfogott (pláne az eleje, az nagyon tetszett  ).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése