HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (267/411) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az új részt talgaby & Troll!    A Lény beszólásai a legjobbak az egész sorozatban!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Sepi:
Frissültünk!
Marvel Kalandok F4 #10

Galamb:
Na sikerült elolvasnom végre  másik kettő F4 sztorit is. A négy közül ez a kettő tetszett a legjobban: az évfordulós különszámnál féltem, hogy esetleg elrontják felesleges csatával, de szerencsére ez kimaradt. Mondjuk egyedül az hiányoltam benne, hogy nem mutatták meg Reed és Sue megismerkedését.
A Vacsorameghívásánál nagyon tetszett, hogy korhű stílusba rajzolták a visszaemlékezéseket. Meg amúgy is birom az olyan történeteket, ahol jelen van az ellenfelek kölcsönös tisztelete (pl.: Xavier és Magneo kapcsolatának ábrázolása az x-men filmekben.).
A honosítás mindkettőnél jó volt.    

SithLord:
Üdv! Most végeztem az extra F4-es csokorral!F4 Halál A Családban-F4 Utolsó Történet ezek nagyon tetszettek,a többi meg csak szimplán jó volt,köszönet érte talgaby  lentebb szomorúan olvasom,hogy mostanában nem lesz Tarot frissítés?  ,de remélem az ünnepi adad,amit a HZS szülinapjára adtok ki kárpoltolni fog  
Az ERŐ legyen veled talgaby!!!

Farek:
Eddig a vacsorameghívást olvastam el, meg az utolsó történetet. A vacsora Fátummal igen érdekes volt, tetszett az ötlet és a kivitelezés is.
Bár azért érdekes, hogy Reed tulajdonképpen felesleges veszélybe sodorta a csapat tagjait, ahelyett, hogy simán átadta volna Fátumnak a cuccot, aztán kalap. De persze így volt eyg kis akció is benne legalább.

Az utolsó történettel szintén az volt a bajom, hogy a vége kicsit következetlen lett. Oké, hogy meglátták a könyöróletet a földiekben, de azért páran ottpusztulhattak miattuk, amikor az agyatlanok támadtak. Szóval ez a "köszi, hogy megmentettetek a bajtól, amit ti hoztatok ránk" egy kicsit erőltetett. De azért nem volt rossz. Fekete Villám hangja pedig valóban nagyon brutális.

A honosítás mindkét esetben nagyszerű volt, majd igyekszem a többit is elolvasni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése