HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
talgaby-nak lövése sincs, hogy mik voltak a Marvel Extrában (és kíváncsi volna, a szerkesztő mit szívott, hogy ezt an Annualt betette, amikor majdnem lefordultam a székemről unalomban a fordítása alatt), így gyakorlatilag mindent fordított a Byrne-kötetekből.
Sepi:
--- Idézetet írta: SithLord ---A 257.szám meg anno megjelent a marvel extrában(nekem is megvan)talán ezért nem jött rá észrevétel..
--- Idézet vége ---
Ez az Annual is megjelent anno a Marvel Extrában, de talgaby azért leporolta, és újra lefordította az egészet. Persze megtehettük volna mi is, hogy kihagyjuk ezeket a részeket, csak akkor nagyon hiányérzetes lenne az egész John Byrne kötet, főleg, hogy nagyon összefüggnek a történetek ebben az időszakban. Valamint éppen aktuális a dolog, mert odakint most megy a Secret Invasion, ami elvileg jóval az ezelőtti időkbe nyúl vissza a skrullok tekintetében.
SithLord:
Üdv! Köszi a F4 #370,F4 Annual #17 dr.samson,Beigli69,talgaby ,Sepi!
A F4 Annual #17 valami hihetelen jó története volt,és izgalmas volt végig,a végkifejlet meg döbbenet
A F4 #370 is jó volt,nem is tudom,hogy melyik tetszett jobban,szerintem mind kettő fantasztikus volt!
A 257.szám meg anno megjelent a marvel extrában(nekem is megvan)talán ezért nem jött rá észrevétel..
Az ERŐ legyen veletek!!!
Sepi:
Hát erre a 257-es számra is sok vélemény jött...
Frissültünk!
F4 #370
F4 Annual #17
Sepi:
Frissültünk!
F4 #257
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése