HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (256/411) > >>

grey gargoyle:
Amit először észreveszek ezen a legutóbbi F4 számon amit felraktatok, hogy a borító nagyon remek. nem is tudom hogy csinálta aki csinálta. Volt belőle egy szövegnélküli borító?
De egyébként belül is nagyon tetszkik a rajz meg a szinezés, az elejétől a végéig.
Remek kis sztori ez is. A beírással nekem semmi bajom, az első oldalon is nagyon jól nézett ki az a címfelirat. Ben-nek is volt néhány jó beszólása, egyedül az volt fura, hogy eredeti nevén volt írva puppet master, mert nekem semmi bajom nem volt a bábos fordítással.
köszönet ezért is.  

Galamb:
Én is kösznöm, jó rész volt, és a honosítás is remek lett!

dr samson:

--- Idézet ---DeFalco-t sajnálom hogy nem fogsz már honosítani.
--- Idézet vége ---

Teljesen még nem írtam le. Szeretném folytatni, csakhát, most épp nincs időm fordítani (ja és elfelejtetem szólni: Hulk vol1 3. az ftp!). Meghát nem is nagyon érzek késztetést rá, pedig az első honosított sorozatom volt...

Farek:
Szegény Johnny! Mindig is sajnáltam zért a fordulatért, olyan jól alakult az élete. Erre minden a feje tetejére állt. Egyébként nem lehet, hogy ez volt a Pókember féle nagysazbású retcon előfutára ?
De ez legalább még egy elviselhető retcon volt, meg a most futó SI-be is jól beilleszthető.

Peter P:
Mindkettőhöz.
Egyébként lassan haladok velük, de olvasom őket.
DeFalco-t sajnálom hogy nem fogsz már honosítani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése