HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Aranyos ez a történet nagyon. És mérföldkő.tetszett, ahogy az emberek lereagálják a "világvégét" a tüzet, meg a kisbolygókat. Szegény Johnny, majdnem ráfaragott.
A Szemlélő azért itt igen komolyan megszegte az esküjét! Csoda, hogy a többiek nem váltották le a posztjáról.
köszönet a honosításért, tényleg jó ezt a klasszikus történetet olvasni végre a maga valójában. Várom a folytatást.
SithLord:
Üdv! Köszi az új F4-t tehetséges talgaby és Peter P!
Örülök,hogy végre megismerhetem ezt a történetet és nem csak pár mondatos összefoglalóban,mint anno a marvel extrában,hanem a valójában,ahogyan történt.Az első találkozás Galactus-sal Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Peter P:
Szerintem nagyon hangulatos, még úgy is, hogy ez egy régi történet. Én speciel imádom az ilyen régi sztorikat.
Galamb:
Az enyémet elnyerte. Már régóta kiváncsi voltam a sztorira. Kösz, hogy eljutattátok hozzánk!
talgaby:
Egyben a sztori, amire nemhiába fájt Fairlight foga is, mert a klasszikus Galactus-trilógia, aminek ez az első darabja, volt a régi Kirby-éra (igen, tudom, hogy hivatalosan Stan Lee az író, de az F4 ekkorra már sokkal inkább Kirby füzete volt) abszolút csúcspontja, mind történetre, mind rajzra, és egyben máig talán a legmeghatározóbb történet a Marvel-világban Gwen Stacy halála mellett. Remélem, az olvasók tetszését is elnyeri majd.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése