HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (243/411) > >>

jukjuk:
De egy gyík ez a Reed......  Ott áll mellette a bomba maca felesége, egy irtó dögös cuccban, ő meg le se sza*ja!   Nem tudom, hogy bírta ki Suzie ennyi ideig okoska mellett.
Namor barátunk ha meglátta volna Sue-t ilyen szerelésben már seperc alatt röpítette is volna az atlantiszi luxus-hálószobájába!    
Egyébként tetszett a sztori, jó kis lendületes történet volt!
Köszi az elkövetőknek!

Galan:
Sziasztok

Szeretném megköszöni az F4 - Galactus eljövetelének - befejező részét

Sokszor láttam ezt a sztorit,csak eddig nem nagyon értettem,lévén idegen nyelven volt.
Igy most már teljes lett a kép,amit ezúton is köszönök

Galan

Asys:
Sue a Marvel-Univerzum egyik legcsinosabb és legjobb nője!  
Ez a ruci pedig tényleg sexy!

grey gargoyle:
Az F4 #50-et is elolvastam. Akármilyen régi is a sztori, a hihetetlenül emberi jellemrajzok annyira közelivé, életszerűvé teszik a történetet, főleg a 2. felétől, hogy nem lehet őket nem kedvelni.
Köszönet a honosításér.  

SithLord:
Üdv! köszi az új F4-et Sámson Doki,Peter P!    
Jéé,nem csak én írok ide véleményt,ez új...  
Ez a szám elképesztően jó és izgalmas volt,annyi minden történt benne és annyi megválaszolatlan kérdés van..de majd csak kibírjuk februárig,amikor is folytatjátok ezt a remek sorozatot!
Hehe, Richards tényleg azt sem venné észre különösebben ha a kedvese teljesen meztelen lenne,vetne rá egy pillantást,aha,majd a kütyüit buzerálná..   Pedig Sue új jelmeze,elképesztően sexy ,plusz a remek grafika is sokat dob az összhatáson!
Akkor várom a folytatást!!! Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése