HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (233/411) > >>

talgaby:
Na, ez határozottan új volt most nekem. Köszi szépen.

grey gargoyle:
Az a rejtélyes alak, akit kérdeztél, nem visszatérő ellenfél, sőt egyszeri szereplő, egy feltaláló.
A neve [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Ricardo Jones [/span].

bricsi:
Koszi talgaby a reszletes valaszokat!
A Vakondemberes, #22-es fuzetet, meg elolvasom, mar csak Vakondember miatt is (pont a minap adtam le a rendelest baratnomnek, hozza majd Londonbol, ha minden igaz a Mole Man-es Marvel figurat).

talgaby:
Sue az erőmezőket egy ideje már felfedezte magában, pontosabban a 22. számban, a Vakondember visszatérésében jött rá, hogy nem csak láthatatlanná képes válni, de láthatatlan erőmezőket is létre tud hozni. Később ennek a képességének és a logikus írói kihazsnálásának hála lett a csapat messze legerősebb tagja.
Kristály és Fekete Villám embertelenek, ha olvasod a Byrne-os történeteket, ott kicsit bővebben is foglalkoznak velük. Ők egyébként egy nagyon régi mellékága az emberi fajnak, akiket réges-rég egy idegen faj genetikai kísérletei hoztak létre. A képességeiket egy mutagén katalizátornak, a terrigén ködnek köszönhetik, és alapvetően egy hiearchikus, elzárt közösségben éltek Attilanban, a Himalájában, amíg el nem költöztek (a költözést a Byrne-kötetek közül az elsőben olvashatod talán). A megismerkedés kissé viharos volt, úgy indult, hogy a #48 elején látott Maximus, az Őrült, kiűzte őt és a családját Attilanból, és New Yorkan találtak menedéket, itt futottak össze az F4-gyel, akik később segítettek nekik visszaszerezni a városukat - ennek az utolsó felvonását láthattad a történet elején.
És az utolsó jó kérdés, nincs meg nekem se a folytatás, így sajnos erre nem tudok neked válaszolni.

bricsi:
Sziasztok, elolvastam az F4 #48-50-et, a Galactusos sztorit, tetszett, es koszi a honositast!
Lenne egy-ket kerdesem (inkabb a mellekszalakkal kapcsolatban):
- Sue energiaburka hogy jott letre, mit takar, egyfajta pajzsburok, ami megvedi oket a kulso behatasoktol? Mikor szerezte ezt a képessegét?
- Kristály, és Fekete Villám földi lények, vagy valami idegen univerzum szulottei? Hogy ismerkedett meg velük Fáklya?
- az 50. szam vegen (14. oldal) a rejtélyes alak, aki az ujsagot olvassa a Vezér (ha nem, akkor kicsoda?)
Koszi, es igy tovabb a honositasokkal. Szamomra most kovetkezik a John Byrne korszak

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése