HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (232/411) > >>

Sepi:
Amilyen káoszban voltak ott fent a képregények előfordulhat. Én is sok képregényről csak az utóbbi időben tudtam meg, hogy honosítva volt ott amikor Kainenél rákérdeztem. Ezt is meg kell kérdezni tőle.

talgaby:
Igen? Én a STomon nem emlékszem, hogy megtaláltam volna azt, csak a Spectacular-számot. Akkor viszont ezt most jó tudni.

bricsi:
Mind a két történet honositva van, mar nem tudom honnan szereztem anno, sztem a megszünt pókos oldalról.

talgaby:
Igazság szerint a fele volt honosítva (a Pókis), és gondoltam is még az F4-honosítás kezdetekor, hogy meg lehetne csainálni a másik felét, de egyrészt az oldal, ahol a Pók fenn volt, megszűnt, másrészt a szkennje elég pocsék, és mintha a Póki is a kézi módszerrel lett még volna, magyarán újra kellett volna csinálni az egészet... így végül hagytam a fenébe.

bricsi:
Sziasztok!
Tegnapi történetem a Fantasztikus Négyes és Pókember a Rémes Négyes ellen (Spectacular Spiderman #42, Fantastic Four #218)
A sztori: Pókember évfolyamtalálkozóra megy, eközben a Rémes Négyes (Varázsló, Elektró, Homokember, Csapdász) legújabb terve na mi? Hogy elpusztítsa a Fantasztikus Négyest.  Pókembert egy csellel a Szabadság szoborhoz hívják, a túlerő győzedelmeskedik, elkapják, és behatolnak a Baxter épületbe.
A történet az az igazi klasszikus, sok bunyóval, poénnal, nekem tetszett,
meg kell jegyeznem Pókember ezen maganeleti szakasza (szakitott Mary Jane-nel, ki az a Debra?) eleg homalyos nekem, de majd a John Byrneos F4 éra utan bepótolom a Pók 60-as-70-es éveket.
Magán hordozza a történet az egyes karakterek sokásos tulajdonsagait (pl. Lény morgolódik, dühöng, Reed csak szerel és szerel, szokas szerint elhanyagolva Sue-t, Johnny meg tul konnyelmu).

Tudom, hogy itt nem talalható meg ez a kétrészes történet, de remelem nem haragszotok, hogy ide irtam, hatha valaki kedvet kap az olvasásához.
Üdv!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése