HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
bricsi:
köszkösz
Mondom, errol a gyerek dologrol lemaradtam, en laikusan ugy gondolnam, hogy valami szerepuk lesz, ha mar megszulettek, nem csak 1 kép erejeig tunik fel igy van?
talgaby:
Reednek és Sue-nak valós időben 41 éve van gyereke, szóval nem egy mai találmány. Sőt, jó ideje már megszületett a második (vagy harmadik) is.
Skip COllins egyrészes karakter volt, soha többé nem fordul elő, de erre utal is Byrne a történet végén, ha még jól emlékszem.
bricsi:
Na akkor egy kis ujabb rovid velemenyezes:
#234 - jo, hogy nem egy kaptafara epulnek a sztorik, a #233 peldaul Faklya onemanshow-ja volt, és ez a törtenet sem egy megszokott, még ha felvezetes is az Ego sztorira. Ez a Skip Collins erdekes figura, kivancsi lennek, hogy feltunik-e még valamikor? És a poén, hpgy teljesen a maga kis vilagaban el, fel sem tunik neki semmit, csak gepiesen csinalja a dolgokat, kozben megvaltoztat egy csomo mindent
#235 - semmi extra, Ego valahogy anyira nem nyerte el a tetszesemet... egynek elmegy. Itt meg Lény viszi a pálmát.
#236 - Kibovitett kulonszam, Fátum szokas szerint bekavar... kisse zavaros volt a sztori vége, hogy hogy szabadultak ki az alomvilagbol. vegre feltunik a Bábos is, akit mar multkor is vartam
És egy kerdes felmerult bennem. Tenyleg van gyereke Reednek és Suenak? Errol lemaradtam.
Nagyon jo momentum Lény dilemmaja, amikor vivodik, hogy inkabb maradna az alomvilagban emberkent a láto felesegevel (még ha az nem is igazi), vagy visszajojjon a tobbiekkel a valosagba.
Amugy elnezest, hogy tobbnyire ekezet nelkul irok, csak igy szoktam meg (pár alkalmazasban alkalmazkodnom kell ehhez a kodolas miatt, ezert egyszerubb igy irni mindenhol... remelem olvashato azert)
udv!
bricsi:
Igen, csak erdekes ez, én ugy fogom fel, hogy muszaj, hogy sokkal tobb mindenre legyenek képesek, mégha ez eloszor ellenerzest valt ki az olvasokbol (pl. belolem), mert hosszutavon, pl. Sue nem tud azzal eletben maradni, hogy midnig lathatatlanna valik. Szoval megszokas kerdese persze, csak az elejen furcsa minden ujdonsag.
talgaby:
Igen, ez már olyasmi, hogy nektek Zsák-történelem.
Viszont amit kihagytam lentebbről:
--- Idézet ---de klasszikus (Lee - Kirby) történetek utan volt egy-két érdekesség, számomra "najó, perszeee" momentum. Pl. Mr Fantastic mióta tud repülni kis labdává zsugorodva?
--- Idézet vége ---
Ebben az a furcsa, hogy pedig pont, hogy Stan Lee találta ki ezt a manővert, az F4 huszonvalahanyadik számában pl. használja is Reed serényen a labdaformát. Sue erőmezőjénél ott szerepel, hogy akkor jött rá erre a felhasználási módjára. Byrne egyébként az összes karakternek alaposabban belegondolt a képességeibe, és hogy mit lehet igazán kihozni belőlük, ebben is igazi korszakalkotó volt az F4 életében, mert mert olyat csinálni, amit Kirby óta szinte senki sem, és nem csak a sablonokat használta a karaktereken, hanem minél jobban igyekezett kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket (karakterábrázolási szinten is).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése