HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
keildavid:
Nagyszerű,érdekes és vicces történet!Ez az "Óriási kalandok"cím jó találat a főoldalon!!Meg az is érdekes benne,hogy a Fáklya később rájött,hogy hogyan lehet legyőzni az óriás ellenséget!Sok sikert kívánok neked talgaby a folytatáshoz!!!!És nem gond ha valamilyen sztorit ki kell hagyni,ti tudjátok melyik jó,melyik kevésbé jó!!!!!
Sepi:
Frissültünk!
Marvel Kalandok F4 #15
SithLord:
Üdv!Én is köszönöm a F4-t talgaby ,Sepi!
Jó történet volt ez a Galactus per.Csak azokat a részeket szoktam elolvasni,ami anno nem jelent meg a Marvel Extrában,félig-meddig ez is az volt!Ami ezután jön az szintén volt az M.E.-ban.Szóval köszi még egyszer!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Asys:
Talgaby,köszi az F4 vol.1. 261.-et!
Ezek a siárok nem lacafacáznak/szórakoznak sokat...
Ha valami (szerintük) törvénybe ütköző,azonnal lépnek!
Azt bírom,hogy bár Lilandra és Gladiátor (valamint a Birodalmi Gárda) a jó oldalon állnak,de szinte az összes földi szuperhős ellen harcoltak már!(X-Men,F4,Avengers)
Ben Reilly:
T ez nagyszerűen sikerült, élvezet volt olvasni pedig én nem igazán szeretem az F4 történeteit, de ez remekül megírt és honosított képregény lett. Namor hercegről még mindig egy vulkáni jut eszembe és esküszöm várom mikor süti el, hogy live long and prosper. Nagyon köszönöm a honosítói munkát a csapatnak, ezernyi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése