HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
keildavid:
Hmmm...ez egy nagyszerű ötlet kettőtök számára!Az egyik szakaszt dr samson és egy tök más szakaszt talgaby fordítja!
dr samson:
--- Idézet ---(Bár azt tudom,hogy van néhány F4 képregény,amelyeket nem te fordítottad,hanem dr samson!Ha ezt jól mondtam!)
--- Idézet vége ---
Jól mondod. De nem csak fordítottam, hanem fordítom is egy szakaszát, konrétan a sorozat utolsó felvonását, az utolsó 50-60 részt. És előre mondom, a vol3 is olyan felbontásban fog menni, hogy egyik felét csinálom majd én, egy tök más szakaszt meg talgaby.
keildavid:
Nagyon érdekes,nosztalgikus ez a Fantasztikus Négyes-képregény!Én még emlékszem rá,nekem is megvan a Marvel Extra 13-17.szám!Ezekben szerepelt a Galaktus-per!A most felkerült F4 sztori volt az utolsó,mert csak eddig tartott a Galaktus-per!A folytatásról nem tudok semmit,de majd az is kiderül úgy egy-két hónap múlva!Jut eszembe talgaby,ha jól láttam,te a Fantasztikus Négyes különböző sorozatait honosítod!(Bár azt tudom,hogy van néhány F4 képregény,amelyeket nem te fordítottad,hanem dr samson!Ha ezt jól mondtam!)Pl.a most leközölt John Byrne-korszakt és a Marvel Kalalndok F4-t!Hmmm...nagyon tehetséges vagy talgaby,a honosítást pedig remekül csináltad!További sok szerencsét kívánok neked a F4 különböző sorozat honosításához!
Sepi:
Frissültünk!
Fantasztikus Négyes #262
keildavid:
Nincs mit talgaby!Amúgy én is köszönöm!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése