HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (217/411) > >>

talgaby:
Akkor mit fogtok szólni, ha egyszer eljutunk az USA-ban nemrég kiadott számhoz... abban aztán van most minden, ami csak kell 22 oldalon, még több is.

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a MK F4 14.-edik számát!  
Érdekes élőlény (entitás?) ez a Nagymester!Kicsit a DC-s Mr. Xyzptlk-re hasonlít...  
Nagyerejű lények mindketten (röhejes külsővel),ráadásul a ,,játék'' a mindenük!
Jól ábrázolták Sue erejét,ahogy láthatóvá tudja tenni a láthatatlan dolgokat!  
Galambnak igaza van,sok mindent akartak az alkotók belesűríteni egy részbe...

Galamb:
Nem volt rossz, bár nekem elég összecsapottnak tűnt, lehetett volna két részben is megírni. A honosítás szuper lett, köszi.

zozi56:

--- Idézetet írta: keildavid ---A Játékmestert először a '90-es években megjelent Pókember 9.számában láttam az Ámokfutó emlékeiből!
--- Idézet vége ---
Életem első képregénye.

keildavid:
Hát ez aztán nagyon érdekes történet!A Játékmestert először a '90-es években megjelent Pókember 9.számában láttam az Ámokfutó emlékeiből!És ha jól mondom,a Cartoon Networkon leközölt F4-ben is szerepelt a Játékmester!Érdekes,ahogy az F4 tagok külön-külön mégis megtudták a helyes megoldást,hogy legyőzzék az ellenfelet!Később a Játékmester egymás ellen akarta őket ugrasztani,hogy végezzék ki egymást!De aztán sikerült felülkerekedniük!De a végén Játékmester úgy nézett ki,hogy könyörgött a Lénynek,hogy ne ölje meg!A végén mindannyian visszatértek a Földre!Köszönöm talgaby ezt a Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 14.részét!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése