HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
Igen, sajnos a Gray-éra nem éppen kiemelkedő, a következő sztori ezért is marad ki teljesen. Egyetlen szám miatt csináltam az írásaiból is honosításokat, a következő, a Sue Stormos történet miatt. Az az egyik személyes kedvencem, de utána még sajna várni kell egy darabig igazán kiemelkedő történetre.
SithLord:
Üdv!Köszi az új MKF4-t talgaby!
Ez már túl egyszerű volt,ilyen könnyedén lenyomni Thanost...,de azért egyszer ellehetett olvasni.
talgaby:
Ezt jól érzed. Egyetlen valóban két részes sztori jelent meg eddig az egész szerkesztőségtől, az MA Spider-Man #2-3 (a ComicSquadon van fenn), meg majd lesz itt egy közvetlen egymásra ható, a Galactusos és az Ezüst Utazós történet. Azon kívül az MA Iron Man volt olyan, hogy mind a 12 számon végigmment egy stabil összekötő háttérsztori, de ez csak az utolsó kettőn érződött.
Asys:
Én is köszönöm Talgaby-nak a Marvel Kalandok F4 16.-ot!
Az összes MK kaland (ide értem az Angyalokat és a Hulk-ot is) a régebbi,klasszikus vol.1.-es story(k) könnyedebb,lazább,poénosabb verziója!Gondolom itt (MK fronton) többrészes kaland,több szálon futó cselekmények nemigen lesznek...
keildavid:
Elolvastam a MK F4 16. részét. Nagyszerű, vicces történet. Thanos nagyon öntelt volt. A Lény és Fáklya továbbra is nagyon viccesek voltak. Főleg Lény, amikor azt mondta,hogy"Most jön a Bunyó!" Hehe! Mindig ezt szokta mondani.
És látom az utolsó oldal reklámján, leírtad, hogy a következő szám sajnos nem itt a Hálózsákon lesz.
Ezer köszönet talgaby és további sok sikert kívánok neked!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése