HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (211/411) > >>

Sepi:
Legutóbb She-Hulk is lecsapta Sentryt (avagy a "szöszit").

zozi56:

--- Idézet ---Még a Hulk is simán kiütötte őt.
--- Idézet vége ---
Nem, ott Bruce ütötte ki Robertet. A Hulk vs. Őrszem csata nem dőlt el, mert visszaváltoztak mindketten.

--- Idézetet írta: dr samson ---Galactus, de bármelyik hírnöke is simán megenné reggelire.
--- Idézet vége ---
Khm: klikk, klikk, klikk, klikk.

--- Idézet ---Maga nagy G már más kérdés, ha nem éhes, az Őrszemnek nem sok esélyt adnék.
--- Idézet vége ---
Ha nem éhes, akkor én is inkább Galactusra szavaznék. De ha éhes (mint mondjuk a Galactus eljövetelében), akkor szerintem Őrszem legyőzné.

garrido:

--- Idézetet írta: turkia ---Aki legyűrhetné, max. Túlontúli, Öröklét, Halál, más nem is jut eszembe.
--- Idézet vége ---

A Halál is csak nézőpont kérdése, szvsz a Celestialok, Abraxas, Főnix, Mindenség Bírája, Egy-Mind-Fölött (nem a Celestial), Oblivion, Öröklét, Végtelen és a régi Túlontúli. Talán Lord Káosz és a Rend Mester is, de valszeg ők se.
És itt most a legfeltápoltabb Galactusról beszélek.

garrido:

--- Idézetet írta: zozi56 ---És mit gondolsz egy Őrszem vs. Galactus csatáról?
--- Idézet vége ---

Nem egy súlycsoport a kettő.
Az Őrszem kb Fekete Villám vagy Odin szinten lehet, talán kicsit felettük, a Molekula Ember pedig egyenesen le is nyomná. Viszont szerintem Galactus Hírnökei nagy részét kicsinálná (Terrax, Nova, Gabriel...), pl Terrax meg se kottyant neki.

talgaby:
A hírnökök nem, azokból kb. kettővel még elbírna. Maga nagy G már más kérdés, ha nem éhes, az Őrszemnek nem sok esélyt adnék.
Nem, semennyi esélyt nem adnék.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése