HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Timár Lénárd:
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2016. Április 06., 11:14:20 ---Köszönet az újabb Fantasztikus történetért. Érdekes ez a Diablo Erdélyben dolog, avagy mit keres itt egy spanyol (legalábbis tudomásom szerint az). Ettől függetlenül nyugodtan nevezhetjük az alkímia Mekk Mesterének. Szegény Bennek megint nem jött össze, de nem baj, mert mi így szeretjük.
--- Idézet vége ---
Ha jól tudom, akkor az "életrajzában" később azzal magyarázták, hogy összeállt Drakulával és a vámpírokkal (amely előrelépés volt az ő szempontjából korábbi szövetségeséhez képest). Én azt nem tudom, hogy a hidegháború közepén mit keresett az F4 Transzilvániában. :) (bár elnézve a Marvel Közép-Európa térképét, az elég furcsa- igen, a Doom-ra gondolok - lehet hogy nem is Erdély vagy Közép-Európa része, a báró-polgármesterrel együtt)
Skiyoker:
Köszönet az újabb Fantasztikus történetért. Érdekes ez a Diablo Erdélyben dolog, avagy mit keres itt egy spanyol (legalábbis tudomásom szerint az). Ettől függetlenül nyugodtan nevezhetjük az alkímia Mekk Mesterének. Szegény Bennek megint nem jött össze, de nem baj, mert mi így szeretjük.
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2016. Március 09., 13:42:34 ---Nem hiszem, hogy az X-eknek mindegy csak a vezetőjük tolókocsis legyen.
--- Idézet vége ---
:D :D :D
Itt biztosan ő is mutáns. Hiszen itt minden összekeveredett.
De igen, szórakoztató kis szösszenet volt, szerintem is.
Blue S:
F4 MK 47.
A füzet olvasása közben végig olyan érzésem volt, mintha egy "What if.." sztori lenne előttem. Azokból is egy a jobbak közül! Nagyon sok jó ötlet volt benne: Ben, mint a Hulk, a tagok személyiségének és képességeinek keveredése, az X-Men stb. Bár arra azért kíváncsi lennék, hogyan jött Doom a prof helyére, hiszen ő nem mutáns. Nem hiszem, hogy az X-eknek mindegy csak a vezetőjük tolókocsis legyen.
Remek kis kaland volt, én jól szórakoztam.
Köszönet a honosításért! :worship:
Blue S:
F4 vol1 029.
A Marvel Univerzum egyik legrégebbi és még napjainkban is foglalkoztatott szuperbűnözője visszatért!
Nem is akárhogyan, simán elfogta a négyes minden tagját, majd költői igazságszolgáltatásként az őt ért sérelmekért kidobta őket a Holdra. Azonban nem számolt a Szemlélővel, aki ismét kisegítette Richards csapatát. Még ha nem is közvetlenül, hanem a gépei segítségével.
Csak pár dolog, ami mosolyra derített:
- miért nem lőtte le őket simán a Földön? (OK, szereti a drámát.)
- mikor a Lény áttöri az alagút falát és hirtelen levegőt talál, na lenne is ott süvítés...
bár lehet, hogy az erőmező a talaj alá is behatol.
Nagyon jól szórakoztam az olvasása alatt, még sok ilyet, ha lehet! ;)
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése