HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby - 2020. Március 16., 07:53:34 ---Hickman egy teljesen más nagy Fátum-sztorit tervezett, ami a Secret Warba futott ki nagyon sok évvel később, így figyelmen kívül hagyta a teljes Millar-érát a legelső sztoriszálat (Alyssa Moy és Új-Föld, meg a jövőből jött Oltalmazók) kivételével. Olyan, mintha csak az történt volna meg, minden utána lévő sztori semmis.
--- Idézet vége ---
Helyes. Nevetséges volt az egész. Számomra ott vált hiteltelenné az egész, amikor Fátum kijelenti, hogy jön a mestere, majd pedig térdet hajt előtte. Fátum. Térdet hajt. Az, aki nekiment már a Túlontúlinak is. Szóval elmegy Millar a fenébe.
talgaby:
Hickman egy teljesen más nagy Fátum-sztorit tervezett, ami a Secret Warba futott ki nagyon sok évvel később, így figyelmen kívül hagyta a teljes Millar-érát a legelső sztoriszálat (Alyssa Moy és Új-Föld, meg a jövőből jött Oltalmazók) kivételével. Olyan, mintha csak az történt volna meg, minden utána lévő sztori semmis.
grey gargoyle:
Pedig józan ésszel úgy gondolnám, hogy ez elég jelentős dolog, hogy legalább valami magyarázatfélét dobjanak róla. Dehát egy ideje már a Marvel se a következetességről és a logikus lépésekről híres. :/
KiD:
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2020. Március 14., 09:03:07 ---Egyszerűen elfelejtették az erejét
--- Idézet vége ---
grey gargoyle:
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem Doctor Dommal kapcsolatban.
Kiolvastam mostanság a Millar, Hitch érát (554-569) és a Fantastic force v2-t is. Doomot ebben a történetszálban Halál Márki visszaküldi úgy 3-5 millió évet az időben. Megerősödik, megváltozik, túléli, és elszegődik újra Halál márki szolgájának. Mielőtt vissza lett küldve az időben, csak szimplán veszélyes volt, én úgy tudom, az intelligenciája meg a páncélja miatt, és minimális varázserővel rendelkezett. Utána viszont Halál márki mellett túlélt néhány millió évet, és olyan ereje volt, hogy bolygókat volt képes elpusztítani.
A kérdésem az, hogyha kb hallhatatlan volt, és ilyen ereje volt, akkor az a Millar - Hitch éra után hová tűnt? Egyszerűen elfelejtették az erejét? Vagy volt erre valami magyarázat?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése