HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

(1/411) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: KiD - 2011. Augusztus 17., 09:46:34 ---Nem is tudom már melyik X képregényben volt egy sztori... Meghalt egy X-Man, azt hiszem Vészmadár, és a lánya közönyösen ült az Új mutáns/X Generáció/mittudomén melyik csoport tagjaként a tévé előtt, és jöttek a társai, hogy vigasztalják, mire ő megvonta a vállát, és közölte, hogy srácok, ez az X-Men, apu biztos fel fog támadni...

--- Idézet vége ---

Nem tudom, ki olvassa mostanában az X-Ment, de ez az idézet ma különösen aktuális. Lévén most halhatatlanok.

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2021. Július 20., 13:57:39 ---Na már nagyon régi téma, de Farek, én is ezt gondoltam. Mikortól bejön a mester-dolog, valahogy nem életszerű. Bár Fátum a Galactus perben is utal egy ilyen dologra Dr. Strange kapcsán, mikor morfondírozik magában, hogy kínzó számára a gondolat, hogy bárkit is mesterének ismerjen el, de az okkultizmus fontos lenne a hatalma további megerősítéséhez.
Amúgy érezhető, hogy egy adott író kedveli-e Fátum karakterét, vagy nem, mert annak fényében időnként hol Fáti, hol Reed tűnik okosabbnak.  :m-doom:

--- Idézet vége ---
Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül.  ;)

Sepi:
Pedig nagyon egyszerű, általában ami lekerül az oldalról, az a legtöbb esetben azért van, mert meg fog jelenni nyomtatásban. Így ezek a füzetek is.

TOM1:
Röviditett verzióban megfogalmazva, mert biztos hogy korábban már kérdés volt, láttam is hogy feltették, aztán egy "csak"-kal le lett zárva a téma, de

az F4 "közepe" miért került le az oldalról? Megtalálom még bárhol máshol a neten? Most az új 40-es résznél néztem, hogy utána már kb a 360-ik van fent. Mi történt a 70-es,80-as évekkel?

turkia:

--- Idézetet írta: Farek - 2020. Március 16., 17:45:55 ---
--- Idézetet írta: talgaby - 2020. Március 16., 07:53:34 ---Hickman egy teljesen más nagy Fátum-sztorit tervezett, ami a Secret Warba futott ki nagyon sok évvel később, így figyelmen kívül hagyta a teljes Millar-érát a legelső sztoriszálat (Alyssa Moy és Új-Föld, meg a jövőből jött Oltalmazók) kivételével. Olyan, mintha csak az történt volna meg, minden utána lévő sztori semmis.

--- Idézet vége ---
Helyes. Nevetséges volt az egész. Számomra ott vált hiteltelenné az egész, amikor Fátum kijelenti, hogy jön a mestere, majd pedig térdet hajt előtte. Fátum. Térdet hajt. Az, aki nekiment már a Túlontúlinak is. Szóval elmegy Millar a fenébe.

--- Idézet vége ---

Na már nagyon régi téma, de Farek, én is ezt gondoltam. Mikortól bejön a mester-dolog, valahogy nem életszerű. Bár Fátum a Galactus perben is utal egy ilyen dologra Dr. Strange kapcsán, mikor morfondírozik magában, hogy kínzó számára a gondolat, hogy bárkit is mesterének ismerjen el, de az okkultizmus fontos lenne a hatalma további megerősítéséhez.
Amúgy érezhető, hogy egy adott író kedveli-e Fátum karakterét, vagy nem, mert annak fényében időnként hol Fáti, hol Reed tűnik okosabbnak.  :m-doom:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése