HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (193/568) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom:Írány Haiti című részt,kit,Micho! :worship: :worship:
Tényleg jók ezek a Kate-s elbeszélések,nemhiába ő és Diana a legnépszerűbb női karakterek!A voodoos fickó meg,ahogy az lenni szokott a saját csapdájában végezte.S,ha Fantomnak hinni lehet,akkor még van Sommerset történet!!Várom!!

Spuri:
Íhhájáhuhhá! :)
Dararararara dararararara Batman! Fantom!  :worship:
Már alig várom azt a bizonyost :)
Köszi az új részt! Meg a napit!

keildavid:
Elolvastam a Fantom - Irány Haiti! című részt.
Tetszett ez az újabb történet. Ezer Köszönet nektek, Kit és Micho! :worship: :worship:
Nem is gondoltam, hogy vannak más Fantom történetek is, amikben szorosan és\vagy lazán kapcsolódik a Kate Somerset-féle szakaszhoz. Ahogy a mostani részből is kiderül, ebbe is Kate Somersetről esett szó.
És érdekes módon még utalás is van a Házaló halál című sztoriról is, amelyben a Fekete Napóleon volt a főellenség a Fantomnak.
Bár erről kiderült pontosan, hogy ez Az örökös című történet alatt játszódik.
Tényleg jó ez a történet. Meg az is kiderült, hogy az Író David Bishop és a rajzoló César Spadari ugyanaz, akik a Somerset történetet alkották. Ezt se gondoltam, hogy ilyen is lesz.

Spuri:
Dzsá! Ez de jó hír!  :worship:

Micho:

--- Idézetet írta: Spuri - 2011. Szeptember 07., 10:03:26 ---Öööö... Megint elakadt a napi-Fantom folyam? :(

--- Idézet vége ---

elnézést, csak augusztus 31-ig voltak beaktiválva a frissítések, most már a sztori végéig (09.22.) nem lesz gond. a következő napi-történet, vagyis a közvetlen folytatás is készülőben, reméljük akadálymentes lesz az átállás ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése