HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
keildavid:
Ezer köszönet Micho-nak a Fantom - Első Év 3. fejezetért! :worship: :worship:
Ismét volt jó történet. Bár persze ugyanakkor nagyon kérdéses helyzetbe volt, hogy a 21. Fantom hova menjen, amikor valami probléma volt vagy családtagokat látogat meg. Mint ahogy a történetbe is van utalás:"Bermuda bármikor inkább, mint Watertown!"
Diana Palmer mérges volt, amikor azt mondta Kit Walkernek, hogy faképnél hagyta. Persze ez van ám a hősökkel. Hogy mindig vannak félreértések és egyéb kötelességek.
A napi Fantomba kissé komolyabbra kezdett fordulni a helyzet. Főleg, amikor Piton megtudta, hogy a Fantomnak vannak gyerekei. Ez a bűnöző tényleg nagyon elszánt és bármit megtesz, hogy legyőzze a Fantomot.
Kíváncsi vagyok arra, hogy még mi lesz ebbe a napi történetbe és vajon mikor és hogyan lesz vége a történetnek. De az persze még messze van.
Micho:
kicsit visszautalva:
--- Idézetet írta: Zaj - 2011. Október 29., 21:44:32 ---Tejivó! ;D
Ezt nevezem enciklopédiának! Meg is változtattam a fórum-profilomat.
--- Idézet vége ---
ha igazi phan akarsz lenni, akkor "mjölkdrinkar"' leszel ;D
volt ez a "Got Milk?" nevű marketingkampány, ami átsöpört pár éve a világon, és a tejivás egészséges voltára hívta fel a figyelmet (még tán Póklányos reklám is volt).
ez alapján Fantomunkat kellett volna megnyerni a kampányhoz... a mjölkdrinkar tuti siker lett volna :cool:
ja, és egyébként frissült az Első év! :nezze:
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2011. November 09., 14:39:59 ---Vagy mégsem.
Nem mindegyik bejegyzésben szerepel a kiadó és a sorszám... Akkor mégiscsak aktuális az első kérdésem :nezze:
--- Idézet vége ---
igen, régebben mindegyikbe beleírtam,aztán a többiek már nem mindig követték. segíthet még a fájlnév, pl. itt: http://www.halozsak.hu/components/dlm.php?dir=kepregenyek/phantom/fantom-a-halloween-banda a fájl nevéből kiolvasható, hogy a The Phantom (Frew) #1246-ban jelent meg.
A klasszikusoknál egy betűt és egy sorszámot találsz, pl. a D-001 vagy (dailies-001) a napi sorozat számára utal, az S pedig a Sundays, azaz vasárnapi sorozatra.
Spuri:
Vagy mégsem.
Nem mindegyik bejegyzésben szerepel a kiadó és a sorszám... Akkor mégiscsak aktuális az első kérdésem :nezze:
Spuri:
Nabasszus. nem nyitottam ki eléggé a szemem.... de megvan! :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése