HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. November 21., 18:16:15 ---Lebilincselő olvasmányok voltak elsőrangú fordítással és beírással. Pazar az egész. :worship:
--- Idézet vége ---
köszönjük... :cool:
neked kivételesen elnézzük a lemaradást, mert olyan szorgalmasan szerkeszted a Marvel adatbázist ;)
Ben Reilly:
Nagyon szépen köszönöm mindazon Fantom képregények honosítását, amelyek a legutóbbi véleményezésem óta felkerültek az oldalra. Ég a pofám, hogy nem írtam, de csak most volt időm olvasni, és nem hagyhattam a kedvenc Zsákos sorozatomat szó nélkül. Nagyon szépen köszönöm a munkátokat! :worship: Lebilincselő olvasmányok voltak elsőrangú fordítással és beírással. Pazar az egész. :worship:
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. November 19., 17:19:10 ---Micho,neked melyik Magyar kiadású,Semic-es ha tetszik,Fantom volt a kedvenced a 24-ből?
--- Idézet vége ---
ha abszolút kedvencet kell választani, akkor számomra a legkedvesebb a "Sanloi kifosztása" c. rész. amelett, hogy ez volt az első Fantom képregény, amit olvastam, az tetszett benne, hogy volt benne minden, ami egy jó Fantom sztorihoz kell: kalózok, kincsek, kikötőváros, krónikás visszatekintés és némi humor... na és persze Leppänen, aki számomra a no.1 Fantom rajzoló volt. most már ugyan több rajzolót is ismerek, de talán a Fantom-ábrázolását, a karakteres arcot és maszkot ő tudja a legjobban visszaadni. ha nem nagyolja el a háttereket (értsd, nagy fehér foltokat hagy) akkor szuper munkát végez.
és frissítés történt a fantomkronika.blogspot.com oldalon: egy ritkaságszámba menú animált Fantom filmecske került ki, mindenki nézze meg! :nezze:
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2011. November 15., 22:32:21 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. November 15., 11:08:20 ---Gondolom ez nagyban köszönhető a rajongásodnak és Fantom ismeretednek is Micho!
--- Idézet vége ---
igen... ha már sok időt töltött az ember egy karakter sorozatának fordításával, már annyira megszokja a stílusát, hogy szinte magától jönnek a szövegek, nem is kell nagyon gondolkodni. vagyis tudom, hogy mit akar mondani és hogyan :cool:
az, hogy modernebb lett a Fantom, szerintem a legutóbbi napi és vasárnapi szériákból sugárzik át, ami egy ponton jó... de szerencsére vannak mellette skandináv (és némi klasszikus) kalandjaink, így megkapjuk a "régi" hősünket is, ami elengedhetetlen.
az "Első évről" mi a benyomásod eddig? :nezze:
--- Idézet vége ---
Eddig nagyon tetszik az Első év!Bár a 4.-et még nem olvastam el,de nagyon jó!A harmadik történet rajza kicsit hasonlít a Batman TAS rajzaihoz,a történet pedig szintén kicsit Batman-es.Szeretem a Sötét Lovagot is,de Fantom nekem egyenlő az Őserdővel és a kikötővárosokkal.Nem szeretem mikor a nagyvárosba megy.Bár a Gyilkos a cirkuszban kifejezetten kedvenc volt annak idején és az is javarészt városban játszódik.
Más:
Micho,neked melyik Magyar kiadású,Semic-es ha tetszik,Fantom volt a kedvenced a 24-ből?
Micho:
--- Idézetet írta: kit - 2011. November 18., 10:06:03 ---úgy tudom, hogy ez a rész készült el leghamarabb, és csak évek múlva "írták hozzá" a többit. Egész pontosan 8 évvel később.
--- Idézet vége ---
ez nekem is érdekes info... utánanézten. 1996-ban kijött különálló történetben a "Johnny Hotwire", ám az "Első év" 2004-ben indult, aminek ez a 4. fejezete :headscratch:
nem lenne érdekes, ha csupán "beszerkesztették" volna a sorozatba ezt a sztorit, de az első két oldalon több utalás is van az előző részekre (pl. Molok), nem csak szövegben, hanem képen is, amikor az Első év többi fejezete csak 8 év múlva jelent meg. vajon hogy csinálták? :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése