HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2011. December 12., 17:02:09 ---Köszönöm a kimerítő választ Micho! :)
--- Idézet vége ---
örülök, hogy nem csak engem merített ki ;D
Jason Todd:
Köszönöm a kimerítő választ Micho! :)
Micho:
--- Idézetet írta: Zerit - 2011. December 11., 11:42:57 --- tisztán látszik a szeme...
--- Idézet vége ---
...szóval a SZEME :cool:
az arcát néha árnyékolva megmutatják, de ha a szemnyílásán keresztül be lehet látni, az rajzolói/kifestői baki szokott lenni. ezen a képen ugyan nincs rajta álarc, de ki van árnyékolva a fontos rész ;D
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. December 11., 10:31:07 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2011. December 11., 09:00:54 ---ami feltűnt, hogy sikerült megelőzöd keildavidot a hozzászólással, ez szerintem senkinek sem sikerült :cool: (keildavid azóta sem írt, reméljük, nem vagy beteg :headscratch:)
--- Idézet vége ---
Nem vagyok beteg. Jól vagyok. Csak mostanában más elfoglaltságom volt. És a Fantomokat még csak ma olvastam el.
--- Idézet vége ---
oké, igazoltan voltál távol ;)
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. December 11., 10:31:07 ---Bár az nem világos, hogy a 20. Fantom aki megsebesült ott a "Jelen idő" van írva, amikor meg a Fekete Özvegyről szólt, ott meg a "Múlt idő" van jelölve. Mert akkor azt nem tudtam, hogy aki megállította az özvegyet és társát, akkor ott az nem derült ki, hogy akkor az a 20. vagy a 21. Fantom volt-e. De ez már egy más kérdés.
--- Idézet vége ---
A helyzet az, hogy ha fellapozod az első fejezetet, ott a Fantom, aki sebesültként érkezik Dr. Axel kórházába, az a 21-es szerintem, legalábbis így lesz később csak értelme, amit te is kifogásoltál. különben nemrég ugyanezen filóztunk kittel, bekopizom, amit akkor írtam.
" a 21. Fantom sérül meg, és kómába esik, így éli át újra az első évét. a lap alján mondják rá, hogy "nem biztos, hogy túléli"... ez a mondat elkezd visszhangozni, és ekkor visszautazik gondolatban az időben, ahol Guran mondja az apjáról, a 20-ról, hogy "nem biztos, hogy túléli". "
a mostani epizódban látjuk azt, amikor Guran értesül a sérülésről, és berohan a kórházba. ott a nővér is ugyanannak tűnik, mint az első fejezetben, ezért gondolom így. sajnos a készítők nem fektettek nagy hangsúlyt ennek a szálnak a magyarázatára, így kicsit ködös.
Zerit:
--- Idézetet írta: Micho - 2011. December 11., 09:00:54 ---és természetesen az álarcán, amin keresztül tisztán látszik a szeme... ami halálos bűn természetesen, még az őserdei mondások is úgy tartják :hehe:
--- Idézet vége ---
keildavid:
--- Idézetet írta: Micho - 2011. December 11., 09:00:54 ---ami feltűnt, hogy sikerült megelőzöd keildavidot a hozzászólással, ez szerintem senkinek sem sikerült :cool: (keildavid azóta sem írt, reméljük, nem vagy beteg :headscratch:)
--- Idézet vége ---
Nem vagyok beteg. Jól vagyok. Csak mostanában más elfoglaltságom volt. És a Fantomokat még csak ma olvastam el. Az összegyűjtött Fantom enciklopédiából pedig a kiegészítést olvastam el. Pl. mit lehet tudni erről az Enciklopédiáról(miből készült a magyar változat), borító, és a napi képsorok első oldalán mindig Lee Falk a narrátor(amikről szintén van ilyen infó). És csupa érdekes információk voltak benne.
Amúgy meg ezek köszönet minden Fantom honosítóknak név szerint: Kitnek, Micho-nak, Galen-nek és Nórinak. :worship: :worship: :worship: :worship:
Nem is gondoltam, hogy lesz megint több Fantom képregény. Pl. most csütörtökön láttam, hogy egyszerre három is van. A 3. pedig a fentebb említett Fantom enciklopédia.
Fantom - Merlin szeme: a történet részben szokatlan volt. Mert Merlin és a varázslat nem szorosan illik a Fantom történetekhez. De persze néha ilyen is volt más történetekben.
Fantom - Első Év 7. fejezet: az jó ötlet, hogy előtte van egy tájékoztató kettő krónikás Fantomról, ami honosítva is lett a Kate Somerset-féle szakaszban.
Bár az nem világos, hogy a 20. Fantom aki megsebesült ott a "Jelen idő" van írva, amikor meg a Fekete Özvegyről szólt, ott meg a "Múlt idő" van jelölve. Mert akkor azt nem tudtam, hogy aki megállította az özvegyet és társát, akkor ott az nem derült ki, hogy akkor az a 20. vagy a 21. Fantom volt-e. De ez már egy más kérdés.
És a történet tényleg olyan volt, mint a Columbo epizódokban.
Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése