HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. December 22., 21:34:09 ---Bár tudom, hogy még lesz Fantom frissítés, de elmondom, hogy ebbe az évbe tényleg jó sok Fantom képregények voltak a HálóZsákon. Nem semmi, tényleg szép teljesítmény.
--- Idézet vége ---
bizony, tulajdonképpen a jubileumi Fantom-évnek volt köszönhető. a dédelgetett tervünk emelett az volt, hogy kicsit bővítsük a Fantom képregények olvasótáborát is... ezen erőfeszítéseink sajnos nem igazán jártak sikerrel, sőt. de semmi baj, szép évet tudhatunk magunk mögött, és minden véleményezésért hálásak vagyunk (illetve leszünk, erről az illetékeseket privátban értesítem a napokban ;) ) jövőre, ahogy a hírben is volt, normál üzemelés mellett havi két frissítésre számolhattok nagyrészt.
--- Idézet ---ha jól értem, ezután jön a befejezése is. De a listán olvastam, hogy még lesz valami kettő rész, ami "Folytatás"-nak van írva.
--- Idézet vége ---
így van, a hivatalos befejezés érkezni fog, de az időközben elkészült két folytatást is közreadjuk valamikor, egyelőre még vadásszuk a füzeteket.
--- Idézet ---Érdekes, hogy ismét van egy olyan történet, amiben nem Fantom volt főszerepbe, hanem teljesen más
--- Idézet vége ---
nem titok, hogy a borítója az alkalomhoz készült, eredetileg nem volt hozzá... egy ideig fontolgattam, hogy a Fantom logó nem is kerül rá, hanem külön Devil képregény lesz belőle ;D de azért így jobban illeszthető a skandináv sztorik közé majd, és nem kell az egyéb kategóriába sorolni.
keildavid:
Köszönöm a Fantom - Devil New Yorkban című történetet! :worship: :worship:
Érdekes, hogy ismét van egy olyan történet, amiben nem Fantom volt főszerepbe, hanem teljesen más. Ahogy a címből is tudni lehet. Devil tényleg ügyesen tudott cselekedni. Akármilyen slamasztikába is volt.
És látom a végén, hogy van 3 oldalnyi előzetes 3 féle Fantom képregényről, ami jövőre lesz. De ez persze majd a jövőbe fog kiderülni.
És már várom a Fantom - Első év befejezését.
keildavid:
Ezer köszönet kit-nek és Micho-nak a mai dupla Fantomért! :worship: :worship:
Bár tudom, hogy még lesz Fantom frissítés, de elmondom, hogy ebbe az évbe tényleg jó sok Fantom képregények voltak a HálóZsákon. Nem semmi, tényleg szép teljesítmény.
Az Északi-Sark titka: nem semmi ez az új kaland. Főleg, hogy ez nem egy dzsungelbe vagy városba játszódik, hanem az Északi-Sarkon, ahol a hely fagyos. Nagyon jó volt ez a történet.
A Fantom - Első év 9. fejezet: a történet tényleg olyan volt, mint a Nóé bárkája. Főhősünk ismét Johnny Hotwireként, de Fantomként is ugyan kellemetlen helyzetbe volt, de egy lépéssel majdnem közel került, hogy megtalálja az apja gyilkosát. Ahogy a végén is volt rá utalás.
ha jól értem, ezután jön a befejezése is. De a listán olvastam, hogy még lesz valami kettő rész, ami "Folytatás"-nak van írva.
Továbbra is figyelni fogom, hogy idén még milyen Vándorló Szellem történet lesz. ;)
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2011. December 18., 02:19:55 ---most beindultak az események rendesen... .)
--- Idézet vége ---
igen, és aki szerette anno a "Prison Break (A szökés)" c. sorozatot, az most ugyanúgy izgulhat, csomó izgalmas pont van a cselekményben, úgy, mint a sorozatban... amikor "azt hitted, hogy na most már, de közben mégsem"
főleg így, hogy naponta lehet olvasni a csíkokat, nem kicsit várós a következő :cool:
dragstar77:
Azért ez a napi fantom elég kemény...
Szerencsétlen Diana nem semmi miken megy keresztül!! Már nagyon várom, hogy a Fantom tudomást szerezzen róla! :)
most beindultak az események rendesen... .)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése