HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
FZoli:
Micho, Kit köszönöm a válaszokat :)
Újabb kérdés: elolvastam ma a Fantom esküvőjéből a vasárnapi változatot, Lothar mellett az ugye Mandrake volt? Már csak Flash Gordon hiányzott a csapatból :D
dragstar77:
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Ez az év hatalmas volt! Minden szépen megtervezett, és ígéretek szerint történt!
Azt kell, hogy mondjam, el voltunk kényeztetve ezekkel a történetekkel, képregényekkel!
Ez mind a rengeteg munkátoknak köszönhető! Én Fantom rajongó vagyok, és minden frissítést ajándékként éltem meg!! :)
Ezer köszönet érte!!! Arról nem is beszélek, hogy az év végén a "nagy" sorozat mennyire tetszett!!! Nem egy Kari Leppanen rajzaival!!!
Nagyon nagyon Tetszett! Szívem szerint, örülnék, ha minden évben Fantom év lenne! :)
Köszönöm a napi-t is, az utolsóban már nagyon várom a végkifejletet!! Alakul... :)
Úgyhogy még egyszer is B.U.É.K. és továbbra is kitartást a munkátokban! És ezer köszönet mindenért!!!!
kit:
Először is boldog 2012-t mindenkinek! Asszem most fél évre elegendő hsz-t kaptunk! :D
--- Idézet ---utóbbiból mikor érkezik a Sins of the Past?
--- Idézet vége ---
Úton van, pontosabban a fele még hiányzik. :badteeth:
--- Idézet ---Chris sorsa persze azóta is furdalja az oldalam.
--- Idézet vége ---
Chris sorsa érdekes irányban halad tovább, amiről mi is szót ejtünk majd. A legújabb részben egyébként egy nem akármilyen kis részlet is helyet kapott, amiről majd szintén a maga idejében!
Galen:
--- Idézetet írta: Micho - 2011. December 31., 09:17:33 ---neked is Zerit, ez nagy volt... csak tudnám, hogy honnan szeded ezeket a baromságaidat ;) :lol:
--- Idézet vége ---
Én már figyelem egy ideje, szerintem ő rajzolja őket. Boldog új évet.
SZERK: Most jöttünk rá, hogy a pezsgő a beírók itala. Bubi-s. :drink:
rico74:
Igen ez így már teljesen tiszta.
Az meg hogy hűen követik a Falk által kitaposott útvonalat megsüvelendő. Példát vehetne róla nem egy nagy kiadó hogy hogyan is kell felépíteni egy összetett sztorit úgy hogy ne legyenek benne lépten-nyomon egymásnak ellentmondó dolgok.
Az pedig különösen tetszik hogy az ilyen olyan okokból elvarratlan szálakat, vagy éppen nyitott kérdéseket igyekeznek elvarrni ill. megválaszolni.
Fantasztikus kis agytröszt kell ahhoz hogy ennyi ideig tudjanak újat nyújtani és ezáltal nem hagyják ellaposodni, netán kifulladni a történetet. És az már csak hab a tortán hogy a káprázatos meseszövéshez ilyen remek rajzoló gárda párosul.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése