HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Ő a Fantom! Ha ő megszólal, megfagyasztja az emberek ereiben a vért! :) Ennyi elég, hogy ne tűnjön fel a lilás beütés! :)
Ehh, pont a legizgalmasabb képkockánál állunk... Most remélem felismeri Dianát! Azt hittem valentin napra két képsort kapunk! :)
Ejj de telhetetlen vagyok... :)
Farek:
Lehet, hogy csak én vagyok nagyon szőrszálhasogató, vagy Fantom határozott fellépése teszi, de hogy a viharba nemtűnik fel, hogy a sapka alatt egy lila maszk rejtőzik? Ekkora árnyékot csak nem vethet?
Ráadásul ha jól láttam, alapvetően feketék lakják az országot és szolgálnak a börtönben. Akkor hogy a viharba nem tűnik fel egy fehér - kis lila beütéssel - csávó??
Én elhiszem, hogy kemény a fegyelem, és a tisztek szava parancsa, de azért ez akkor is böki a csőrömet.
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2012. Február 12., 10:27:33 ---A tegnapiban Fantom lenyomott egy néger őrt,aki a maiban már fehér
--- Idézet vége ---
nos, a színező nincs a helyzet magaslatán :cool:
úgy döntöttem, hogy neked is jár az ajándék a bakilesért... megy priviben ;)
Jason Todd:
A tegnapiban Fantom lenyomott egy néger őrt,aki a maiban már fehér a háttérben.Michael Jacksonnak ehhez több évtized kellett. :)
Köszi a napi Fantomokat,jó a sztori,csak kevés a panel...
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2012. Február 09., 00:19:58 ---Egyre türelmetlenebb vagyok a napit illetően... :)
Úgy érzem sose éri el Fantom a börtönt! :)
Mintha már évek óta keresné Dianat... :)
--- Idézet vége ---
értékelem a kitartásod, és már valóban egy éve folyik ez a történetszál :cool:
Zerit: You wild man! :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése