HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Zerit:
Spuri:
--- Idézetet írta: Micho - 2012. Február 28., 18:09:54 ---még durvább lenne, ha egy már szokásos filmes csavarral kiderülne, nem is abban a börtönben keresi, amiben Diana van, csak úgy tűnt ;D
--- Idézet vége ---
Az is igaz! :hehe:
Micho:
--- Idézetet írta: keildavid - 2012. Február 24., 21:23:46 ---Tony DePaul-ról nem is tudtam, hogy sok Fantom képregényeket írt. Pl. a HálóZsákon lévő Fantom napi és vasárnapi képsorokat is ő írta.
--- Idézet vége ---
igen, sok sztorit közöltünk már tőle. közkedvelt Fantom író, akinek olyan szerencséje van, hogy a napi képsorok mellett skandináv munkákat is kap rendszeresen. A Krokó lényeket aztán a napiba is behozta, a "Crocco Island West" c. sztoriban, talán egyszer sort kerítünk rá.
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2012. Február 27., 17:19:41 --- De követem keményen!
--- Idézet vége ---
ne állj le :pogo:
--- Idézetet írta: Spuri - 2012. Február 27., 21:20:48 ---azért tudnék egyet csavarni még a sztorin, ha mondjuk közben Diana-t átvinnék egy másik cellába, amit már ugye megnézett Fantom...
--- Idézet vége ---
még durvább lenne, ha egy már szokásos filmes csavarral kiderülne, nem is abban a börtönben keresi, amiben Diana van, csak úgy tűnt ;D
--- Idézetet írta: SithLord - 2012. Február 28., 11:22:56 ---.Talán most először történt meg az,hogy egy látszólag pozitív figuráról kiderült,hogy nem az akinek mutatja magát.
--- Idézet vége ---
érdekes, meglátás, így van.
köszi a véleményeket!
SithLord:
Üdv! Köszi a kikötőmester titka című történetet,Micho! :worship:
Több szempontból is érdekes és egyedi volt ez a történet.Talán most először történt meg az,hogy egy látszólag pozitív figuráról kiderült,hogy nem az akinek mutatja magát.Hősünk megint sokkal tartozik Devilnek,ha ő nincs tényleg Kit lett volna a legfiatalabb Fantom.
Várom a következő részt!!!
Spuri:
Hihetetlen profi napicsík író volt, aki ezt összehozta. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy hány hét alatt jut el az utolsó cellához. Én azért tudnék egyet csavarni még a sztorin, ha mondjuk közben Diana-t átvinnék egy másik cellába, amit már ugye megnézett Fantom... :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése