HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (152/568) > >>

Spuri:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2012. Március 07., 00:08:15 ---Még az is lehet, hogy Savarna vérszemet kap hogy elveszíti Walkert, és ő
próbálja meg eltenni láb alól Dianát...

--- Idézet vége ---
A mai képsor után a te verziódnak adnék nagyobb sanszot.
De azért a zuhanyzós képsort is megnézném. :)

dragstar77:

Tényleg lehet csűrni csavarni a történetet... :) Még az is lehet, hogy Savarna vérszemet kap hogy elveszíti Walkert, és ő
próbálja meg eltenni láb alól Dianát...  Mindezt megtudjuk hamarosan...   :)

--- Idézet ---holnapután frissítés!
--- Idézet vége ---

Már várom! Üdv.

Micho:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2012. Március 06., 11:31:49 ---Nagyon köszönöm a kikötőmester titkát! jó volt újra elolvasni az előző részeket,és csak azután olvastam az utolsót!
--- Idézet vége ---

pont így terveztük, örülök, hogy tetszett  :D
holnapután frissítés!

--- Idézetet írta: Spuri - 2012. Március 06., 17:16:56 --- és amikor megtudja, hogy ki volt az igazi, akkor otthagyja, és visszamegy Savarna karjaiba.  :hehe:

--- Idézet vége ---

...másnap Fantomunk felkel a hotelszobában, és Bobby Diana lép ki a zuhanyzóból  ;D

Spuri:

--- Idézetet írta: dragstar77 - 2012. Március 06., 11:31:49 ---már csak pár képkocka, és fény derül arra amit már régóta várunk! :)

--- Idézet vége ---
Ez komoly? Én már kezdtem gyártani az elméletemet, hogy Fantom inkább gyorsan kinyomozza ki is az a Cole elítélt (mert nem hisz a szemének), és amikor megtudja, hogy ki volt az igazi, akkor otthagyja, és visszamegy Savarna karjaiba.  :hehe:

dragstar77:
Micho, Kit!
Nagyon köszönöm a kikötőmester titkát! jó volt újra elolvasni az előző részeket,és csak azután olvastam az utolsót!
Köszönöm, hogy meglett a befejezés is! Nekem nagyon tetszett, szerintem nagyon jó sztori volt, és mellette izgalmas is!
Az utsóban fantom majdnem odaveszett! Lebilincselő történet volt! Szóval nagyon köszönöm mégegyszer! Jól kezdődik ez az év is! :)
Várom az eddigi megszokott profi folytatást, kitartást hozzá! Én már nagyon régóta itt vagyok, és maradok hűséges olvasótok! :)
A napit minden nap követem, már csak pár képkocka, és fény derül arra amit már régóta várunk! :)
Szép napot! Üdv.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése